fbpx

Numerologija: Izračunajte si svojo usodno številko

Foto: envato

Ko se rodimo ob rojstvu dobimo vrsto različnih števil - od datuma rojstva, ure rojstva -, ki nas spremljajo celo življenje. Med njimi se nahaja tudi vaše usodno število!

Ena najpomembnejših številk v numerološki analizi je skupna enomestna vsota vašega imena in priimka, ki se imenuje število ali simbol usode.

Izračunajte ga po naslednjem postopku in odkrijte njegov pomen.

Kakšna je vrednost posameznih črk?

AIJQY (1)
BRK (2)
CĆČGLSŠ (3)
DĐLJMT (4)
EHNX (5)
NJUVW (6)
OZŽ (7)
FP (8)

Na primer, če je vaše ime Marina Horvat, boste številko usode izračunali na naslednji način:

Število imena Marina:
M + A + R + I + N + A = 4 + 1 + 2 + 1 + 5 + 1 = 14

Število priimek Horvat:
H + O + R + V + A + T = 5 + 7 + 2 + 6 + 1 + 4 = 25

Prvi seštevek imen in priimkov: MARINA + HORVAT = 14 + 25 = 39
Druga dvomestna vsota: 3 + 9 = 12
Usodno enomestno število: 1 + 2 = 3

Usoda številka 1

Vrline: Ti ljudje izstopajo z neodvisnim in izvirnim značajem, ki ne sklepa kompromisov. So močni in dominantni in se najbolje obnesejo v vlogi vodje. Ter so kreativni in iznajdljivi, marljivi, učinkoviti in vsestranski, njihova zagnanost in ambicioznost pa jih ženeta naprej.

1 Foto: Marcel Eberle / Unsplash

Slabosti: Trmasti, ne priznavajo nobene avtoritete. So zelo sebični in prepričani, da vse vedo najbolje, zato zavračajo nasvete okolice. So nepotrpežljivi in ​​temperamentni in z njimi je težko sodelovati.

Usoda številka 2

Vrline: So umirjeni in nevsiljivi, rojeni poslušalci, ki imajo za vsakogar lepo besedo. So prijetni in dobronamerni, dobro se razumejo z okolico, a so pogosto sramežljivi in ​​umaknjeni. Obožujejo red in rutino ter bežijo pred spremembami.

2 Foto: Possessed Photography / Unsplash

Slabosti: zaradi neambicioznosti in nagnjenosti k samopodcenjevanju, ne dosegajo polnega potenciala. Zaradi neodločnosti in počasnosti zamudijo življenjske priložnosti. Pogosto so nesamozavestni, nemirni in ranljivi, ne marajo gneče in so večkrat osamljeni.

Usoda številka 3

Vrline: Komunikativni in družabni. Radi so v središču pozornosti. So prisrčni, optimistični in radodarni ter odkrito izražajo svoja čustva. Polni so energije in entuziazma, nasprotnemu spolu pa se zdijo izjemno privlačni in očarljivi.

3 Foto: Tony Han / Unsplash

Slabosti: Pogosto so neorganizirani, neodgovorni in nerazpoloženi. Nimajo discipline in so nagnjeni k zapravljanju energije, zato se pogosto lotijo ​​dejavnosti in projektov, ki jih nikoli ne dokončajo. So površni in nagnjeni k ogovarjanju ter pretiravajo s svojimi zaslugami.

Usoda številka 4

Vrline: So odgovorni in zanesljivi, so opora vsem okoli sebe. So praktični, umirjeni, racionalni in izjemno pridni, zato pogosto dosegajo zavidljive poslovne uspehe. So pogumni, pošteni in moralni, ne marajo površnosti in vsiljivosti.

4 Foto: Makarios Tang / Unsplash

Slabosti: Lahko so preveč konzervativni in previdni, zato niso odprti za spremembe. So trmasti in strogi, pogosto jih zaznamuje pomanjkanje spontanosti, prilagodljivosti in optimizma.

Usoda številka 5

Vrline: Družabni in komunikativni, ti ljudje so zelo priljubljeni. So spretni z besedami, očarljivi in ​​prepričljivi ter uspešni v vsem, kar sprejmejo. Uživajo v vznemirjenjih, izzivih in potovanjih ter ne prenašajo monotonosti in omejitev.

5 Foto: Tony Hand / Unsplash

Slabosti: Včasih se brez resnega razloga upirajo in želijo za vsako ceno ohraniti svobodo. Bežijo pred obveznostmi, so nedisciplinirani, nemirni in nepotrpežljivi ter nagnjeni k pretiranemu uživanju v hrani, pijači in spolnosti.

Usoda številka 6

Vrline: To so družbeni, dobronamerni in diplomatski ljudje, ki ne marajo konfliktov. Prizadevajo si za harmonične in mirne odnose z okoljem, družina pa je najpomembnejša stvar v njihovem življenju. So topli, pozorni in sočutni ter pravi esteti, ki zelo cenijo udobje in lepo okolje.

6 Foto: Clem Onojeghuo / Unsplash

Slabosti: So površni in nagnjeni k ogovarjanju ter pogosto postanejo žrtev lažnih komplimentov. Preveč skrbijo za svoje bližnje, zato jih znajo pogosto zadušiti in omejiti.

Usoda številka 7

Vrline: To so izjemno pronicljivi in ​​analitični ljudje, nagnjeni k filozofskemu razmišljanju. So umaknjeni, skromni in intuitivni ter raje preživijo čas sami. So pravi perfekcionisti.

7 Foto: Waldemar Brandt / Unsplash

Slabosti: So preveč umaknjeni in nesocialni. Do okolice so skrivnostni in sumničavi, zaradi hladnega in oddaljenega obnašanja pa se zdijo nedostopni. So cinični in pesimistični ter se v intimnih odnosih težko sprostijo.

Usoda številka 8

Vrline: Ti ljudje so zelo organizirani, ambiciozni in željni uspeha. Hrepenijo po moči, denarju in družbenem prestižu ter s trdim in vztrajnim delom uspejo uresničiti svoje sanje. So racionalni in dobro upravljajo z denarjem.

8 Foto: Simon Harmer / Unsplash

Slabosti: Zaradi poslovnih ambicij pogosto zanemarjajo zasebno življenje. V želji po uspehu menijo, da cilj opravičuje sredstva, zato naredijo številne moralno vprašljive poteze. So sebični in nimajo sočutja do težav drugih ljudi.

Usoda številka 9

VrlineTi ljudje so idealisti, ki v vsem iščejo višji namen. So občutljivi, požrtvovalni in sočutni ter želijo pomagati vsem. So inteligentni, vsestranski in nadarjeni. V ljubezenskih odnosih so strastni in romantični, cenijo lepe stvari in prijetno okolje.

9 Foto: Adrian Curiel / Unsplash

Slabosti: So sebični in občutljivi. Čustveno nestabilni in nagnjeni k pogostim spremembam. Vedno iščejo več in so pogosto nezadovoljni z doseženim. Težave jim povzroča tudi slabo finančno upravljanje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!