Marko Hatlak in Big Band RTV Slovenija v SiTi Teatru BTC

Marko Hatlak
Zadnjič posodobljeno: :

V petek, 29. maja, ob 20:30 se bo v Siti Teatru BTC v okviru zaključka sezone SiTi ZA DOBRO MUSKO odvil svojevrstni glasbeni dogodek, na katerem bo nastopil idrijski harmonikar svetovnega slovesa Marko Hatlak skupaj z dirigentom Tadejem Tomšičem in Big Bandom RTV Slovenija.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

BTC City Ljubljana

Organizator

SiTi Teater BTC

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

13,50 - 18 €

V petek, 29. maja, ob 20:30 bomo v Siti Teatru BTC v okviru zaključka sezone SiTi ZA DOBRO MUSKO prisluhnili idrijskemu harmonikarju svetovnega slovesa Marku Hatlaku, dirigentu Tadeju Tomšiču in Big Bandu RTV Slovenija. Zasedba se bo slovenski javnosti predstavila drugič, sama ideja za projekt pa se je harmonikarju utrnila že med študijem v Weimarju, ko je odkril ploščo Jožeta Kampiča “Za ljubitelje swinga”, ter tako dobil navdih za glasbeni dogodek, ki bi kombiniral hommage omenjenemu virtuozu in lastni pristop v kombinaciji s tangom. Na tej točki je k projektu pristopil še Tadej Tomšič, s katerim je Hatlak nastopil že na Izštekanih dvajset v Kinu Šiška in pa Big Band RTV Slovenije.

Glasbeni spektakel v SiTi Teatru bo predstavil presek glasbenih del različnih zvrsti. Harmonika kot solistični inštrument in jazzovski orkester bosta raziskovala nove poti, ki se ponujajo v tej zanimivi glasbeni kombinaciji.

Marko Hatlak
Marko Hatlak

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.markohatlak.org

Nakup vstopnic:
www.sititeater.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Virtualna noč groze: prekletstvo 2020 – prvič v Sloveniji