Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti

Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti.

Buena onda (dobre vibracije) bodo tudi letos v Festivalni dvorani, saj bodo kljub novembrskem mrazu plesalci tanga s svojo strastjo ogreli ozračje. Na trinajstem festivalu tanga bodo v štirih maratonskih dneh in 40 urah različni učitelji, umetniki in DJ-ji vpeljali ljubitelje tega plesa v svet elegance, ki ji ni kos noben drug ples na svetu.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kavarna Union, Festivalna dvorana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka.

Plesalci tanga zagotovo vedo, kaj jih čaka v prvi polovici novembra. Za tiste, ki vam je tango všeč, a nikoli do zdaj niste poskusili zaplesati v ritmu znamenite tango melodije, je potem čas, da se srečate s svetom tega čudovitega plesa.

Karte si lahko zagotovite v predprodaji.
Karte si lahko zagotovite v predprodaji.

Kot organizatorji pišejo, gre za prijateljski dogodek, na katerem se imate priložnost naučiti novih stvari, spoznati nove ljudi in 40 ur plesati. Štiridnevna plesna zabava se bo odvijala na različnih prizoriščih – otvoritev festivala se bo odvila v Kavarni Union, v Festivalni dvorani pa bo potekalo 5 glavnih milong. Kot napovedujejo organizatorji, bo zabavno.

Plešite, učite se in spoznavajte nove ljudi.
Plešite, učite se in spoznavajte nove ljudi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!