Marshall Uxbridge Voice: mali zvočnik z mogočnim zvokom

Pametni zvočnik Marshall Uxbridge Voice

Novi pametni zvočnik Marshall Uxbridge Voice vsebuje kopico tehnologij, s katerimi bo povezovanje med napravami izjemno preprosto.

Ponudba pametnih brezžičnih zvočnikov bo kmalu bogatejša za novi Marshall Uxbridge Voice. Gre za mali zvočnik (v višino meri 16,8 centimetra, v širino pa 12,7 centimetra), za katerega pa obljubljajo, da bo kljub temu ponudil klasičen, poln marshallovski zvok. V svoji prvi različici bo podpiral pametno asistentko Amazon Alexo, pozneje pa še Googlovo Asistentko.

Slednje bo v kombinaciji s tehnologijo, kot je AirPlay 2, omogočalo brezšivno povezovanje več zvočnikov med sabo, ideja pa je imeti več takih zvočnikov po hiši. Seveda se lahko z zvočnikom povežemo tudi prek tehnologije Bluetooth in WiFi. Zvočnik Marshall Uxbridge Voice je prvi izgubil klasične gumbe kitarskega ojačevalca in jih zamenjal z bolj minimalističnimi. Ti nadzirajo tako glasnost kot nizke in visoke tone. Kljub majhnosti zvočnika pa bo cena sorazmerno visoka. Različica z Alexo, ki na police prihaja 9. aprila, bo stala približno 199 evrov. Cena bo enaka tudi za različico z Googlovo Asistentko, ki pa bo na voljo šele 11. junija.

Galerija: Marshall Uxbridge Voice

Dodatne Informacije

Več informacij:
marshallheadphones.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony v boj proti Apple Airpods z novimi športnimi brezžičnimi slušalkami za fitnes WF-SP800N