fbpx

Marshall Uxbridge Voice: mali zvočnik z mogočnim zvokom

Pametni zvočnik Marshall Uxbridge Voice

Novi pametni zvočnik Marshall Uxbridge Voice vsebuje kopico tehnologij, s katerimi bo povezovanje med napravami izjemno preprosto.

Ponudba pametnih brezžičnih zvočnikov bo kmalu bogatejša za novi Marshall Uxbridge Voice. Gre za mali zvočnik (v višino meri 16,8 centimetra, v širino pa 12,7 centimetra), za katerega pa obljubljajo, da bo kljub temu ponudil klasičen, poln marshallovski zvok. V svoji prvi različici bo podpiral pametno asistentko Amazon Alexo, pozneje pa še Googlovo Asistentko.

Slednje bo v kombinaciji s tehnologijo, kot je AirPlay 2, omogočalo brezšivno povezovanje več zvočnikov med sabo, ideja pa je imeti več takih zvočnikov po hiši. Seveda se lahko z zvočnikom povežemo tudi prek tehnologije Bluetooth in WiFi. Zvočnik Marshall Uxbridge Voice je prvi izgubil klasične gumbe kitarskega ojačevalca in jih zamenjal z bolj minimalističnimi. Ti nadzirajo tako glasnost kot nizke in visoke tone. Kljub majhnosti zvočnika pa bo cena sorazmerno visoka. Različica z Alexo, ki na police prihaja 9. aprila, bo stala približno 199 evrov. Cena bo enaka tudi za različico z Googlovo Asistentko, ki pa bo na voljo šele 11. junija.

Galerija: Marshall Uxbridge Voice

Dodatne Informacije

Več informacij:
marshallheadphones.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!