Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo!

Gledališki spektakel Marvel Universe Live!

Ljubitelji Marvelovih superjunakov, pozor! Med 25. in 27. novembrom 2016 bomo v zagrebški Areni priča prav posebnemu gledališkemu spektaklu. Na odru bodo namreč oživeli Marvelovi superjunaki, ki smo jih lahko do zdaj občudovali le na velikem platnu ali v stripih! Vstopnice za epski akcijski spektakel, ki po atraktivnost prav nič ne zaostaja za Marvelovimi filmi – gre namreč za eno od najbolj tehnološko naprednih predstav, v kateri kar mrgoli najmodernejših posebnih učinkov, pirotehnike, akrobacij v zraku, prikazov borilnih veščin, motorjev itd. –, so že v prodaji! Na sporedu bo osem predstav.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Arena Zagreb, Ulica Vice Vukova 8, Zagreb

Organizator

Editus

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

pribl. 50 evrov

Ste si od nekdaj želeli svoje junake spoznati v živo? Zdaj imate idealno priložnost! Marvelovi superjunaki in zlikovci namreč med 25. in 27. novembrom 2016 v predstavi Marvel Universe Live! gostujejo v Areni Zagreb!

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! novembra gostuje v Zagrebu.
Gledališki spektakel Marvel Universe Live! novembra gostuje v Zagrebu.

Ti bodo sploh prvič oživeli v naši neposredni bližini, kjer bodo Thor, Iron Man, Stotnik Amerika, Spider-Man, Črna vdova, Loki in drugi (anti)junaki pričarali spektakularno doživetje, kakršnemu še niste bili priča!
https://youtu.be/1dI-SHobau4
Marvel Universe Live! je namreč svetovna atrakcija, ki združuje največjo zasedbo Marvelovih likov, ki bodo kot Samara iz Kroga stopili iz računalniških in televizijskih zaslonov ter zaživeli še na odru. Zato pridite v Areno Zagreb navijat za svoje najljubše Marevelove superjunake, ki bodo reševali vesolje pred Lokijem in drugimi zloglasnimi Marvelovimi zlikovci ter pričarali akcijsko poslastico za celo družino.

Gre za eno od najbolj tehnološko naprednih predstav, kjer ne manjka posebnih učinkov, akrobacij v zraku (šov odlikuje največji sistem za akrobacije v zraku, kar so jih kadarkoli postavili za predstave v živo), 3D-projekcij, Spotlight Tracking Systema in borilnih veščin. Združuje najnovejše inovacije v scenografiji, dizajnu in pirotehniki.

PREBERITE ŠE: Koncert: Placebo novembra v Zagrebu


Pod predstavo Marvel Universe Live! se podpisuje Feld Entertainment Inc. (sestavljajo ga vodilni producenti tovrstnih dogodkov), ki je v preteklosti že očaral občinstvo s predstavo Disney On Ice, s predstavo Marvel Universe Live! pa je do zdaj obiskal že 65 mest in začaral prek dva milijona družin.

Igralska zasedba predstave Marvel Universe Live!
Igralska zasedba predstave Marvel Universe Live!

Marvelovi junaki bodo v zagrebški Areni oživeli kar osemkrat, saj se bo v treh dneh zvrstilo kar osem predstav.

Akcijska poslastica šteje 50-člansko zasedbo, nastajala pa je dve leti. Za kaskaderske vložke je poskrbela ekipa, ki je sodelovala pri hollywoodskih uspešnicah, kot so Thor in zadnji filmi o Spider-Manu. ”Tehnologija, ki smo jo uporabili, vas ne bo zgolj osupnila, temveč vas bo popeljala v povsem nov Marvelov svet, kakršnega še niste doživeli,” draži Marvelov kreativni direktor Joe Quesada. Vstopnice so že v prodaji!

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Vstopnice:
eventim.hr

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!