fbpx

MARX nova kolekcija za jesen in zimo 2014

Spoznajte se z jesensko kolekcijo modne znamke Marx, skrivnostno, seksi in zapeljivo, obenem pa tako elegantno.

Marx je v znamenju prefinjenega prepleta urbane elegance, angleške nostalgije, punk vplivov in retro glamurja. Zadržana Marxova paleta prevladujočih temnih barvnih tonov nas preseneča z mehkimi strukturami in usnjenimi detajli, za dotik razkošja pa poskrbijo zlati poudarki.

Osnova kolekcije je kratka, ozko krojena bunda z razkošnim ovratnikom ter obrobo iz umetnega krzna. Preprost, a hkrati prefinjen model bunde z zlatimi zadrgami in usnjenimi detajli je na voljo v štirih odtenkih zeleni, modri, bež ter črni. Kolekcija pa ponuja tudi obilico usnjenih jaken ter toplih zimskih plaščev z ovratniki in kapucami.

Preprosti, a hkrati prefinjeni modeli nove kolekcije MARX so namenjeni moderni ženski, ki poleg kakovosti ljubi sodobna in udobna oblačila, kakršna zlahka kombinira in ne nazadnje ustvari čisto nepričakovano – samo svojo zgodbo.

Marx je na voljo na prodajnih mestih Sportina, Sportina Outlet in Marx na Rudniku (Ljubljana).

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.sportina.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.