Maserati Ghibli GranLusso: Maserati Ghibli z novim obrazom

Maserati Ghibli GranLusso

Cenovno dostopnejši Maserati Ghibli predstavlja neposrednega konkurenta sveti trojici: BMW-ju serije 5, Audiju A6 in Mercedes-Benzu razreda E. Ima spremenjeno ime, malce drugačen videz in dodane nekaj nove tehnologije. Od zdaj sliši na ime Maserati Ghibli GranLusso.

Osveženi Maserati Ghibli GranLusso bo predstavljen na avtomobilskem salonu v Čengduju, kamor ga bodo pripeljali na kitajsko in svetovno premiero. Spremembe zunanjosti so zgolj kozmetične, še najbolj pa izstopa spremenjeni sprednji del. Kromirani vstavki povezujejo Ghiblija z večjim Levantejem in bolj športnim GranTurismom. Zadek je le delno spremenjen, z drugačnimi lučmi in nekaj dodatnimi krivinami v odbijaču.

Na novo dodana tehnologija zajema popolnoma aktivne LED-žaromete z matrično tehnologijo in nekaj asistenčnih sistemov, za katere je bolje, da vemo, da so tam, kot pa da jih dejansko opazujemo pri delu. Pod pokrovom ni sprememb, najmočnejši 3-litrski V6-motor ima 345 konjskih moči, z naročilom športnega paketa S pa se ta moč dvigne na 404 konjske moči. Vsa ta moč se prenaša prek 8-stopenjskega avtomatskega menjalnika. V notranjosti praktično ni sprememb, a kot je pri Maseratiju v navadi, ostaja razkošna in še kako udobna.

PREBRITE ŠE: KAJ NAM ZA 2020 PRIPRAVLJA MASERATI?

Galerija slik: Maserati Ghibli GranLusso

Dodatne Informacije

Več informacij:
maserati.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Renault Mégane Conquest je izjemno seksi SUV kupe znamke Renault