Maturantski ples obiskali superjunaki

Superjunaške maturantske obleke

Sezona maturantskih plesov je v polnem zamahu. Vsi se spomnimo svojega. Kako smo se zabavali na večer, ko smo simbolično vstopili v svet odraslosti, in seveda, kaj smo tisti večer nosili. Maturantski ples je namreč prva res prava priložnost, da fantje in dekleta izberejo svojo prvo obleko. Ta je tudi najpomembnejši del priprav, a izbira marsikomu povzroča nemalo skrbi. No, ti maturantje in maturantke so s svojo izbiro zadeli v polno. Ne le da so bili pari barvno usklajeni, fantje so pod svojim suknjičem skrivali svojo skrivno identiteto superjunaka.

Maturantski ples je za marsikoga najpomembnejši dogodek v času šolanja, je pa tudi prva resna modna izbira. Slovesni prireditvi namreč pritiče tudi slovesna obleka. Predvsem fantje se v tem obdobju prvič znajdejo pred nakupom prve moške toalete. Vsi fantje se želijo prikazati v najboljši luči, ti dijaki pa so šli še korak dlje in so s svojimi opravami definitivno zmagali!

PREBERITE ŠE: Claire Danes je na Met Gala s pravljično obleko, ki se sveti v temi, zasenčila vse

Dijaki podnevi ...
Dijaki podnevi …

Ne le da so bili barvo usklajeni s svojimi dekleti, pod suknjičem so skrivali svojo skrivno identiteto: Batmana, Supermana, Zelene svetilke, Iron Mana in Stotnika Amerika. Identiteta naslednikov Bena Afflecka, Henryja Cavilla, Ryana Reynoldsa, Roberta Downeyja Jr. in Chrisa Evansa je tako razkrita.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
bnfocusphotography.pixieset.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 7 vodilnih trendov za letošnjo jesen