fbpx

McDonalds z Big Mac lifestyle kolekcijo v modne vode

Big Mac lifestyle kolekcija.

Big Mac je tako velik kot McDonalds sam, zato ne preseneča, da so pri tej verigi restavracij s hitro prehrano prav njemu pripravili sploh prvo lifestyle kolekcijo, ki so jo predstavili na nedavni modni reviji McWalk v švedski prestolnici Stockholm. Kolekcija vključuje posteljnino, škornje, plašč za psa, tapete in oblačila za prosti čas.

McDonalds se je z Big Mac lifestyle kolekcijo vrgel še v modne vode, svoje izdelke pa že ponuja v spletni trgovini Big Mac Shop. Kolekcijo promovirata švedski alpski smučarki Frida Hansdotter in Maria Pietilä Holmner ter cross-country smučar Marcus Hellner. McDonalds je namreč sponzor švedske alpske in cross-country ekipe.

PREBERITE ŠE: Newt Clements: ko kultni filmi dobijo svoj Happy Meal

Če se vam torej zalušta po BigMacu in ne želite, da se vam to preveč pozna na kilogramih, svojo ”lakoto” raje potešite z enim od izdelkov, na katerih mrgoli Big Mac hamburgerjev.

Dodatne Informacije

Več o izdelkih:
bigmacshop.se

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.