fbpx

Mediterranean Winner Show 2019: razstava mačjih lepotcev

Mediterranean Winner Show 2019: razstava mačjih lepotcev

Marec bo v znamenju krznenih bitjec, saj bodo vsi ljubitelji mačk pripeljali svoje mačje lepotce in jih na razstavi razkazali celemu svetu. Za avanturo bo poskrbelo več kot 500 mačk vseh pasem z različnih delov sveta, ki se bodo potegovale za prestižno nagrado Mediterranean Winner 2019. Gre za razstavo razsežnosti, kakršne doslej v Sloveniji še ni bilo. Jih prideš občudovati?

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 55 evrov (za razstavljalce)

Mediterranean Winner Show 2019 je razstava, ki jo letno organizira Felinološko društvo Ljubljana ‒ tudi letos se bodo tekmovanja udeležili razstavljalci s celega sveta. Videli boste lahko različne pasme mačk, ki bodo zagotovo pritegnile veliko radovednih pogledov.

Videli boste lahko različne pasme mačk.
Videli boste lahko različne pasme mačk.

Tekom dvodnevnega dogodka bo stotine mačk iz cele Evrope tekmovalo za laskavi naziv Mediterranean Winner 2019. Organizatorji pričakujejo preko 500 mačk, 300 razstavljavcev in več kot 5000 obiskovalcev. Gre za razstavo razsežnosti, kakršne doslej v Sloveniji še ni bilo.

Prideš?

Galerija: Prikupna krznena bitjeca

Dodatne Informacije

Več informacij:
mws2019.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!