Mednarodna razstava mačk v Ljubljani 2018

Tudi letošnje leto bo v prestolnici potekalo prestižno tekmovanje za naziv najlepše pasemske in domače mačke. Mednarodna razstava mačk v Ljubljani bo potekala med 24. in 25. marcem 2018, tokrat že drugo leto zapored na Gospodarskem razstavišču. Pod taktiko sedmih mednarodnih sodnikov, bo najlepšim mačkam podeljen častni naslov Best in Show. Lepo vabljeni!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

6,00 €

Felinološko društvo Ljubljana tudi letos organizira najbolj prestižno tekmovanje za vse pasemske in domače mačke. Mednarodna razstava mačk v Ljubljani bo potekala od 24. do 25. marca 2018 na Gospodarskem razstavišču. Naziv najlepše mačke bo podeljen glede na pravila krovne zveze FIFe (Fédération Internationale Féline), določila pa ga bo sedmerica sodnikov iz Slovaške, Italije, Francije, Poljske, Norveške, Estonije in Švice. Na razstavi bo možno videti približno 300 mačk najrazličnejših velikosti, barv, pasem in oblik. Obiskovalci bodo lahko glasovali za najlepšo mačko, si ogledali predstavitev pasem mačk ter občudovali najrazličnejše mačke. Za otroke bo poskrbljeno v risalnem kotičku. Razstava bo tudi informativne narave, saj bo možno pridobiti informacije o pravilni oskrbi mačk in življenju z njimi. Na raznolikih stojnicah bo možen nakup raznoraznih pripomočkov za hišne ljubljenčke. Vstopnice za odrasle bodo dostopne po ceni 6 evrov, za otroke pa za 3 evre. Lepo vabljeni!

PREBERITE ŠE: Znanost je našla odgovor na vprašanje, zakaj so psi tako prijazni

Videli bomo lahko nabor najrazličnejših mačk
Videli bomo lahko nabor najrazličnejših mačk

Dodatne Informacije

Več informacij:
show.fd-ljubljana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!