fbpx

Melegran In The Hills: kamnita dama, kot nalašč za jesenski oddih v Istri

Foto: Booking.com

Nekaj kilometrov iz Poreča stoji čudovita kamnita počitniška hišica Melegran In The Hills, s privatnim bazenom in zelenim vrtom.

V istrski vasici Kostanjica najdete ljubko istrsko hišico, z velikim zunanjim bazenom, sončno teraso in čudovitim zelenim vrtom. Okolica omogoča številne aktivnosti, lahko se zapeljete do obale, sedete na kolo ali pa izberete pohodništvo.

Melegram in The Hills nudi štiri spalnice in štiri kopalnice, v pritličju pa najdete velik dnevni prostor z jedilnico in polno opremljeno kuhinjo, v kateri sta tudi pomivalni stroj in mikrovalovna pečica. Dnevna soba se ponaša s televizorjem, ki vas bo kratkočasil v primeru slabega vremena.

Pravi biser je terasa, ki se nahaja ob zunanjem bazenu in je odličen prostor za prirejanje piknikov ter druženje s prijatelji, medtem ko se otroci razigrano igrajo na zelenem vrtu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!