fbpx

Melodije Tromostovja – Gordana Buh in Marko Črnčec –

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje, katerih smo bili deležni pred časom?Glasbena agencija GIG je bila pozvana, da situacijo popelje na višjo raven, vredno eminentne lokacije in prestolnice nasploh. * * * Gordana Buh je leta 2008 z odliko ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kavarna Tromostovje, Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Se še spomnimo polemik o ljubljanski sramoti na Prešernovem trgu v Kavarni Tromostovje, katerih smo bili deležni pred časom?
Glasbena agencija GIG je bila pozvana, da situacijo popelje na višjo raven, vredno eminentne lokacije in prestolnice nasploh.

* * *

Gordana Buh je leta 2008 z odliko diplomirala na koroškem deželnem konservatoriju v Celovcu, smer flavta. Leto kasneje je ravno tako z odliko opravila specializacijo za isti inštrument. Trenutno je zaposlena kot profesorica flavte na Glasbeni šoli Idrija. Pod umetniškim in dirigentskim vodstvom ima 16 člansko glasbeno skupino Špičikuc orchestra.
Slišali jo bomo v duetu z odličnim pianistom Markom, postregla pa nam bosta s kombinacijo tanga ter irskih napevov.

Gordana Buh – flavta
Marko Črnčec – klavir 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.