Mercedes-Benz električni skiro: skrivnostni električni skiro z zvezdo

Mercedes-Benz električni skiro
Zadnjič posodobljeno: :

Mercedes-Benz je prav potiho predstavil svoj novi izdelek - električni skiro. Vse skupaj je zavito v tančico skrivnosti, saj nam tehnični podatki niso znani, ime in cena nove pridobitve pa še manj.

Pri Mercedes-Benzu so poleg vseh novosti na avtomobilskem salonu v Frankfurtu prav potiho predstavili še svoj električni skiro. O njem ni znanega prav veliko, saj so ga predstavili tako, skoraj mimogrede, poleg brezžičnih slušalk in električnega modela EQC in v obliki igrače za naše najmlajše. Električno skiro bo na voljo leta 2020 in če ne prej, bo takrat znanih več tehničnih podatkov. Ker sta na voljo zgolj dve fotografiji in ker vemo, da Mercedes sodeluje s proizvajalcem električnih skirojev Micro, lahko po videzu skiroja sklepamo, da gre morda za model Merlin. Potemtakem lahko pričakujemo, da bo električni skiro Mercedes-Benz tehtal okoli 11 kilogramov, z njim pa bomo lahko prevozili do 25 kilometrov dolgo pot in se vozili s hitrostjo do 25 km/h.

Mercedes-Benz električni skiro
Mercedes-Benz električni skiro

Dodatne Informacije

Več informacij:
mercedes-benz.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Caddy California: minimalistični kamper za avanturiste