fbpx

Merkurjevi namigi za najlepšo praznično okrasitev

Merkur

Merkurjeva ponudba praznične okrasitve je med slovenskimi kupci že pridobila sloves najbolj dovršene in čarobne. Ljubitelji božiča in veselega decembra vsako leto nestrpno pričakujejo nove barvne kombinacije ter se pustijo zapeljati domišljenim in zaokroženim slogom. Ti so v navdih pri pripravi prazničnega vzdušja, ko svoj dom pripravimo za druženja s prijatelji in družino ter za čarobne, tople trenutke.

Tudi letos se Merkur ni izneveril tradiciji in je pripravil pet raznolikih in svojevrstnih trendov, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. Od tradicionalnih okrasitev v klasičnih barvah pa do drznejših barvnih odtenkov in sodobnejših kombinacij, v najrazličnejših oblikah, materialih in elementih. V teh zgodbah lahko vsako najde namig, kako pripraviti najlepšo decembrsko okrasitev.

Slavospev zlati

Slavospev zlati
Slavospev zlati

Bogastvo tonov v prelivajočih se zlatih in bakrenih odtenkih na elegantni črni podlagi. Za prefinjen glamur poskrbite z majhnimi svetlečimi okraski – jelka bo dih jemajoča zlata stvaritev.

Otroško veselje

Otroško veselje
Otroško veselje

V pričakovanju snežink, božiča in daril. Vesele figure v živahnih barvah – bela, rdeča, modra in zelena, med njimi smejoči se snežaki, božički, jelenčki. Za pristno veselje v otroških očeh.

Gozdna pravljica

Gozdna pravljica
Gozdna pravljica

Les in elementi iz narave dodajo toplino in domačnost. Pričarajte vzdušje gozda z naravnimi barvami, z vonjem po cimetu in pomarančah in uživajte ob prasketanju ognja iz kamina.

Uglajena tradicija

Uglajena tradicija
Uglajena tradicija

Klasična rdeče-zlata naveza za vse ljubitelje tradicionalne, elegantne okrasitve. Bogati vzorčki in okraski različnih oblik dajejo letos najbolj priljubljeni kombinaciji nove razsežnosti.

Ledeno kraljestvo

Ledeno kraljestvo
Ledeno kraljestvo

Kot zamrznjen slap – kraljestvo srebra in beline za nepozaben vtis. Za piko na i ožarjeno s pastelno roza in modrimi odtenki. In retro novoletna predstava se lahko začne.

PREBERITE ŠE: Ideje za kuhinjo: 15 kuhinjskih dizajnov za eleganten in udoben dom

To sezono Merkur ponuja več kot 500 različnih okraskov ter več kot 100 različnih modelov notranjih in zunanjih lučk ter svetlobnih silhuet. Temu se pridružuje še največja izbira umetnih, naravnih in lesenih drevesc, vse do višine treh metrov, pa tudi naravne sekane kavkaške jelke. Celotno Merkurjevo praznično ponudbo si lahko ogledate na posebni spletni strani praznicni.merkur.si.

Če se ne morete upreti čarobni novi dekoraciji, a imate doma še okraske iz preteklih let, ima Merkur na voljo dobrodelno rešitev. Novoletne okraske, ki jih ne potrebujete več, lahko do 13. decembra 2015 prinesete v najbližji Merkur, saj bodo z njimi razveselili lokalna društva in ustanove ter tako tudi njim polepšali praznike.

Dodatne Informacije

Več informacij:
merkur.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!