fbpx

Misli zgolj nate: takšna sporočila pošilja moški, ki je zelo, zelo zaljubljen

Foto: Envato

Znaki, da mu je mar in se mu je popolnoma odpeljalo zaradi tebe, so pri zaljubljenem moškem vedno prisotni, vendar jih moraš le razvozlati in opredeliti – pri tem ti lahko pomagajo sporočila, ker takšna pošilja moški, ki je zelo, zelo zaljubljen.

Ljubezen je ena tistih stvari, ki jih ne moreš razumeti, vse dokler je ne doživiš na lastni koži. Morda misliš, da veš, kaj je prava ljubezen in je v tvojih mislih tvoje trenutno razmerje “tisto ta pravo”, a nekaj let kasneje boš morda ugotovila, da to ni bila pristna ljubezen, temveč zgolj strast.

Resnična ljubezen je veliko več kot poželenje … in to lahko ugotoviš tudi iz načina, na katerega ti pošilja sporočila. Na tebi je le, da jih razvozlaš in opredeliš.

“Tako sem ponosen nate.”
Ponos je rezultat ljubezni. Če si na določeno stvar v življenju ponosna, je verjetnost, da to stvar imaš rada. Tako je tudi v ljubezni – moški, ki je ponosen na tvoje dosežke, meni, da so tudi njegovi, ker si del njega.

“Tako sem ponosen nate.”
“Tako sem ponosen nate.”

“Nekaj načrtujem za naju.”
Bodi realna, njegove popolnoma načrtovane aktivnosti nakazujejo, da je preveč zaljubljen. Če nenehno razmišlja o tem, da bi pripravil popolno presenečenje zate, ko se bosta videla, je očitno, da nima v mislih le tega, kako te bo odpeljal v posteljo. Takšen moški ponavadi kaže, da želi dolgo ostati s teboj, v resni zvezi.

“Pogrešam te.”
Saj veš, kako je – moški bo težko priznal svoja čustva, posebej na začetku razmerja. Če ti brez zadržkov pove, da te pogreša ali ima rad, je očitno, da o tebi razmišlja vsepovsod.

“Si jedla?”
Morda zveni bizarno, vendar vprašanje, povezano s tvojim prehranjevanjem, je močen pokazatelj, da imaš opravka s skrbnim moškim. Prava ljubezen temelji na skrbi drug za drugega in zaščiti. Na tak način ti želi pokazati, da ti skuša omogočiti vse, le da boš srečna.

“To me spominja nate.”
“To me spominja nate.”

“To me spominja nate.”
Ko se zaljubiš. te bo vsaka stvar spominjala na osebo, ki jo imaš rada. Če ti moški pošlje sporočilo, v katerem ti pove, da ga določena stvar spominja nate, je zaljubljen do ušes. Posebej če ti pošilja pristna in smešna sporočila, ki iskreno pove, da ne moreš iz njegove glave ven.

“Rad bi, da si zdaj v tem trenutku z menoj.”
Rad preživlja čas s teboj in ti bo tudi povedal. Ljubezen nadzoruje um, ki pravi, da bi rad s teboj priživljal čas, kar kaže na to, da so njegove misli povsem obsedene s teboj. Prava ljubezen je sinonim za naklonjenost. Če ti pošilja takšna sporočila takrat, ko je zaseden, si potem resnično želi biti s teboj.

“Moja mama bi te rada spoznala.”
Ko se mame vključijo, je to znak, da je ljubezen očitno prisotna. Moški ne bo kar tako razlagal mami o dekletu, če mu nič ne pomeni. Če je prišel čas, ko boš spoznala njegovo mamo, moški s teboj vidi prihodnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!