fbpx

Mobistekla: Popravila stekel in ekranov vseh znamk

Mobistekla ponujajo cenovno zelo ugodna popravila mobilnih aparatov in tabličnih računalnikov s širokim naborom znanih (Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG, HTC, Nokia) in manj znanih znamk (One plus, Lenovo, Xiaomi, Meizu).

Njihovi mojstri so specializirani predvsem za popravila stekel pri znamkah Samsung, Apple, Sony in LG, kjer se ohrani primarni LCD zaslon. Zaradi tega ponujajo občutno cenejše popravilo od konkurence. Pri podjetju Mobistekla zagotavljajo izjemno hiter čas popravila, saj za večino potrebujejo le nekaj ur ali največ en dan. Da bo zaslon telefona ostal nepoškodovan ob vsakodnevni uporabi, vam ob nakupu zaščitno steklo tudi brezplačno in profesionalno namestijo. Za materiale in opravljeno delo boste dobili garancijo. Vse aparate je možno oddati v poslovalnici na Tržaški cesti 5 v Ljubljani, kjer je urejeno brezplačno parkiranje, ali pa izkoristite možnost varnega poslovanja po pošti.

Dodatne Informacije

Več na mobistekla.si.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!