Močna ženska spodbuja druge, ker ve, kakšen je občutek, ko si uničen!

Zadnjič posodobljeno: :

Ona je tista, ki vam bo pomagala najti pot do razumevanja sebe in drugih.

Včasih imate občutek, da vas ne spoštujejo dovolj, ker ste ženska. Morda ne napredujete v službi, a veste, da si zaslužite. Včasih prihaja negativizem od drugih žensk, ki se ne ozirajo na nikogar, le nase. Ponižujejo, spletkarijo, da bi napredovale. Obremenjujete se, da niste vredni. Bodite močni.

Močna ženska ve, da tisti, ki se tako vedejo, niso boljši od nje in tudi ne od vas. Prej nasprotno.

Močna ženska pomaga drugim ženskam, da se dvignejo v življenju. Zakaj? Ker ve, da vsi delajo bolje, ko so ekipa! Neutrudno si bo prizadevala, da bi to videli vsi okoli nje.

Močna ženska vedno spodbuja. Ne pazi samo nase. Seveda si želi napredovati in biti odlična, ampak je zadovoljna tudi z dosežki drugih. Privošči jim. Močna ženska brez omahovanja spodbuja druge okoli sebe, da posežejo po zvezdah in skočijo na luno. To jo osrečuje. Vzela si bo čas in bo vaš mentor ter vas bo spodbujala k osebni rasti.

Močna ženska hitro odpušča napake. Napake so del življenja. Tega nihče ne ve bolje kakor močna ženska. Ženske si po navadi napake težko odpustijo. Posledice se čutijo v službi, doma, kjerkoli. Močna ženska se na napake odzove drugače, hitro jih odpušča. Raje spodbuja ljudi, želi, da iz napak rastejo, se razvijajo in se iz njih nekaj naučijo. Ne vidi smisla, zakaj bi se s svojimi napakami obremenjevali do konca življenja.

Vedno ti bo podala roko, da ne boš padla.
Vedno ti bo podala roko, da ne boš padla.

Močna ženska razume omejitve. Prepozna in razume, kdaj in zakaj ljudje obstanejo na mestu in ne morejo več naprej. Ker to, da je močna ženska, ne pomeni, da bo šla skozi vse probleme brez težav, ampak da je sposobna videti in sprejeti vzroke, razloge – zakaj, kdaj in kako – je do problemov prišlo.

Močna ženska ne obrekuje. Obrekovanje ljudi prizadene. Močna ženska je proaktivna in si želi, da bi se ljudje izboljšali – in ogovarjanje ne spada med ta orodja, zaradi teh ljudje niso boljši.

Močna ženska deli svoje znanje z drugimi. Kaj ti bo znanje, če ga ne želiš deliti z drugimi? Močna ženska želi, da vsi zrastejo in postanejo ljudje, kakršni si želijo biti. Delila bo svoje znanje v upanju, da jim bo koristilo, kakor je njej.

Močna ženska gradi ljubeče, skrbno okolje. Skrbi za druge in ustvarja priložnosti za njihovo rast, razvoj in uspeh. Nima razloga, da bi si ustvarila sovražno okolje. Sovražnost služi ljudem, da ranijo druge. Ona bo odprta, prijazna, modra in bo ustvarjala okoliščine za rast in izboljšanje odnosov skozi njeno življenjsko pot.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 znakov, ki kažejo, da misli resno!