fbpx

Močne ženske ob sebi rabijo še močnejše moške

Pogosto slišimo, kako močne ženske strašijo moške. To ni res. One ne strašijo vseh moških, strašijo samo tiste, ki so šibkejši od njih.

Kar pa ni presenečenje. Moški, ki veliko govorijo, a malo naredijo, močni ženski ne morejo ponuditi ničesar. Ne morejo je hraniti z lažnimi obljubami in plitkimi zgodbicami – vsaj ne za dolgo.

Močna ženska zahteva akcijo. Zato ob sebi rabi moškega, ki bo močnejši od nje. Rabi moškega, ki ji bo dal toliko, kot da ona njemu. Priznajmo si – ne rabi veliko. Le spoštovanje, zaupanje, iskrena čustva in nekaj naklonjenosti. Na žalost pa ji v večini manjka prav to.

Vedeti mora, da se moški, ki je z njo, ne boji zavihati rokavov in zgraditi odnosa. In ni mu treba opraviti vsega dela. Ona bo v ta odnos vlagala enako mero predanosti. Ljubezen si je treba vračati in jo negovati, sicer je vse zaman. Nima smisla siliti v stvari ali biti tisti, ki v razmerju nosi večino “bremena”.. Močna ženska je vse to že počela. In tak odnos nikoli ni uspel. Ne želi si ponovno biti v zvezi, v kateri se počuti osamljeno, v odnosu, v katerem vsi njeni napori padejo na neplodna tla.

Če boste vprašali močno žensko, je zanjo najboljši moški na svetu tisti, ki se za to trudi. Ona bo takoj občudovala njegovo iniciativo in presenečena bo nad njegovo vztrajnostjo. Moški, ki ne bo obstal pred oviro, ki je pripravljen izstopiti iz cone udobja in narediti še en korak, je pravi moški zanjo. Z njim se bo počutila varno in zdravo.

Močne ženske ob sebi rabijo še močnejše moške.

Postopoma bo spustila vse zidove, ki jih je zgradila v preteklih letih. On bo potrpežljiv in ne bo ga motilo, da gresta počasi. Ve, da dobre stvari zahtevajo svoj čas. Tam bo, da jo opomni, da ne sme sama nositi vsega bremena. Da je čisto OK, če se občasno sprosti, upočasni svoj korak in uživa v življenju.

Praviloma je stroga do sebe in je sama sebi največji kritik. Močan moški jo bo znal pomiriti. Prepričal jo bo in ji rekel, da ji ni treba biti popolna in imeti ves čas vsega pod nadzorom. Naučil jo bo, naj ne načrtuje vsega vnaprej in po urniku. Ta moški bo vedel, da nikoli ne bo prosila za pomoč, zato ji bo pomagal, ne da bi ga ona za to morala prositi. Navajena je namreč, da se zanaša nase, in vse to ji bo neznano. Ko pa se bo na to enkrat navadila, bo to zanjo kot piš svežega zraka, sprememba na bolje, ki ji je bila v življenju potrebna.

Vedela bo, da bo tak moški vedno tam zanjo, tudi če ne bo fizično prisoten. Po napornem dnevu bo njegov poljub in topel objem nekaj, česar se bo najbolj veselila. Ona ve, da se lahko še vedno zanese sama nase, a to moškega ne naredi nič manj vrednega. Ona si ga še vedno z vsem srcem želi v svojem življenju.

Ona ve, da … “celo superženska kdaj rabi dušo Supermana.” (Sia)

(Vir: herway.net)

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.