fbpx

Modna kolekcija Karl Lagerfeld x Vans prihaja septembra

To jesen sta moči združila modni oblikovalec Karl Lagerfeld in Vans. Kolekcija bo na voljo od 7. septembra, že danes pa si lahko ogledate, kaj je z Vansom ustvaril modni guru Lagerfeld.

Kadar se združita dve tako močni blagovni znamki, kot sta Karl Lagerfeld in Vans, potem lahko pričakujemo zares ‘sveto’ luksuzno kolekcijo, ob kateri nam poskoči srce.
Karl Lagerfeld je h slovitemu Vans stilu pridal svojih 6 značilnih stilov. Čevlji Sk8-Hi, Old Skool in klasični Vansovi natikači so zdaj iz usnja ter okrašeni s črko ‘K’. Oblačila so obdržala svoj črno-bel motiv, vključno z jakno bomber z  rokavi raglan ter usnjenim nahrbtnikom (prav tako s črko ‘K’).
Pa cene? Te se bodo gibale od 40 do 300 evrov. Oblačila bodo od 7. septembra na voljo v mednarodnih Lagerfeldovih butikih, izbranih trgovinah Vans in v spletnih trgovinah obeh ustvarjalcev.

Galerija – Karl Lagerfeld x Vans

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.