fbpx

Modna kolekcija Karl Lagerfeld x Vans prihaja septembra

To jesen sta moči združila modni oblikovalec Karl Lagerfeld in Vans. Kolekcija bo na voljo od 7. septembra, že danes pa si lahko ogledate, kaj je z Vansom ustvaril modni guru Lagerfeld.

Kadar se združita dve tako močni blagovni znamki, kot sta Karl Lagerfeld in Vans, potem lahko pričakujemo zares ‘sveto’ luksuzno kolekcijo, ob kateri nam poskoči srce.
Karl Lagerfeld je h slovitemu Vans stilu pridal svojih 6 značilnih stilov. Čevlji Sk8-Hi, Old Skool in klasični Vansovi natikači so zdaj iz usnja ter okrašeni s črko ‘K’. Oblačila so obdržala svoj črno-bel motiv, vključno z jakno bomber z  rokavi raglan ter usnjenim nahrbtnikom (prav tako s črko ‘K’).
Pa cene? Te se bodo gibale od 40 do 300 evrov. Oblačila bodo od 7. septembra na voljo v mednarodnih Lagerfeldovih butikih, izbranih trgovinah Vans in v spletnih trgovinah obeh ustvarjalcev.

Galerija – Karl Lagerfeld x Vans

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!