fbpx

Lazy Clothing: slovenska modna znamka edinstvenih barvitih kosov

Tjašo in Evo združuje velika ljubezen do mode in to ljubezen sta prenesli na znamko Lazy Clothing. Predstavljajo jo preprosti kroji, veliko barv in grafike, ki jih rišeta sami. Vsi izdelki so ročno šivani in edinstveni.

Zadnja kolekcija Lazy Clothing se imenuje Mama’s garden. Navdih sta črpali vso pomlad, na vseh domačih in tujih vrtičkih, polnih barv. V kolekciji tako najdemo grafike marjetic, vrtnic, spominčic in trobentic pa tudi jagode, ki ne smejo manjkati na vrtu.

Mama's Garden je zadnja kolekcija Lazy Clothing. (Foto: Mark Kucler)
Mama’s Garden je zadnja kolekcija Lazy Clothing. (Foto: Mark Kucler)

Velik del kolekcije predstavljajo tudi barve mavrice. Tjaša in Eva sta namreč podpornici in zagovornici LGBT-pravic in s tem sta majhen delček kolekcije posvetile tudi njim. Dekleti že pripravljata jesensko kolekcijo, za katero ju je navdihnilo blago, ki je ostajalo v omarah naših babic.

Galerija – Lazy Clothing: slovenska znamka edinstvenih barvitih kosov

Dodatne Informacije

Več informacij:
lazyclth.com
@lazyclth

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.