fbpx

Modni blazerji, ki jih bomo nosili to jesen (2021)

Foto: zara.com

Medtem ko nas poletje očara s svojimi lahkimi in zračnimi materiali, nas jesen obdarja z bogatimi toni, preprostimi nevtralnimi barvami in eleganco najljubše klasike. Eden prvih kosov oblačil, ki jih bomo izbrali za jesensko garderobo, je blazer.

Blazer je eden izmed večnih modnih kosov. V zadnjem času so največ pozornosti deležni predimenzionirani kroji, s pomočjo katerih boste ustvarile šik videz. Nosite jih lahko v kombinaciji s kratkim krilom, obleko, vašimi najljubšimi kavbojkami ali pa s hlačami. Možnosti je neomejeno.

Priljubljeni blazer v novih modelih

Hkrati klasičen in trendovski blazer je eden izmed jesenskih modnih favoritov. Prve jesenske kolekcije, ki so prispele v naše najljubše modne trgovine in spletne trgovine, so izpostavile več odličnih modelov.

V preprostih črtastih in kariranih vzorcih, nevtralnih barvah in zemeljskih tonih, novi modeli prinašajo popolno izbiro za vsako jesensko garderobo in nešteto odličnih idej za vsakodnevne kombinacije, ki jih že komaj čakamo. Spodaj poiščite najboljše nove modele za svojo jesensko garderobo.

Mango

Blazer z dvojnim zapenjanjem /Foto: shop.mango.com

Cena: 59.99 EUR


Cena: 59.99 evrov

H&M

Oversize blazer / Foto: 2.hm.com

Cena: 49.99 EUR

Zara

Blazer z dvojnim zapenjanjem / Foto: zara.com

Cena: 49,95 EUR

Blazer z dvojnim zapenjanjem / Foto: zara.com

Cena: 49,95 EUR

Blazer z dvojnim zapenjanjem/ Foto: zara.com

Cena: 49,95 EUR

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!