Modni pasovi in elegantne torbe za fotografske navdušence

Torbe in pasovi

Ljubiteljem fotografije in tistim, ki imamo svoj fotoaparat nenehno pri roki, se bodo ob pogledu na ljubke in nadvse chic pasove za fotoaparate in foto torbe nemudoma zaiskrile oči.

Nekateri kupujejo modne ovitke za telefone, drugi po spletu brskamo za zanimivimi dodatki za naše foto ljubljenčke. Če skrbno pazimo na njihovo notranjost in negujemo ohišje, je prav, da jim kdaj kupimo tudi kakšen priboljšek.

Capturing Couture lastnikom najrazličnejših foto napravic ponuja privlačne naramne in ročne pasove, med katerimi izstopa gosposka in chic kolekcija Boho, rožnata Tropical, glamurozni in brezčasni stil najdemo v kolekciji Tapestry, ljubitelji narave in živalic se navdušujemo tudi nad Animal pasovi, Penelope prinaša sveže barve in vzorce, Organza navdušuje z elegantnimi cvetličnimi dodatki, ljubki pasovi Bloom Theory v pastelnih barvah s pentljami pa očarajo vse nežne dušice. Nekoliko bolj resni, toda preprosti pasovi se seveda najdejo tudi za našo močnejšo polovico, ki med karirastimi in črtastimi dodatki zagotovo najde kaj zase.

Ko si torej omislimo kul in zavidanja vreden naramni pas, nikakor ne smemo pozabiti na torbo. Izredno lepe in stilsko dovršene torbe najdemo pri ONI in Ciesti, kjer prisegajo na usnje v kombinaciji s trpežnim platnom ter na kakovostno in uporabno notranjost, ki ima dovolj prostora za kateri koli fotoaparat, naj bo ta digitalni ali analogni, objektive in ostale manjše foto dodatke. Te lahko na varno shranimo tudi v manjše žepke, notranje zaščitne blazinice pa lahko enostavno odstranimo in torbico uporabimo tudi v druge namene – za sprehod po mestu ali pa zmenek v kinu. Če nas tja pelje kakšen fotograf, ga bomo zagotovo še bolj očarale. Morda si pozneje tudi sam omisli svoj elegantni foto nahrbtnik.

Cene pasov se gibljejo med 40 in 50 evri, medtem ko bomo za pasove Bloom Theory odšteli 130 evrov. Elegantna in kakovostna torba nas bo stala med 60 in 500 evrov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Ženo sem našel ležati na tleh. Vprašal sem se, ali je sploh še živa.”