Modularni šotor iz recikliranih materialov, ki ga lahko uporabite na 6 načinov

Zadnjič posodobljeno: :

Na izkušnjo kampiranje vplivata predvsem lokacija in vreme. Zato je smiselno, da se uporaba vaše opreme za kampiranje prilagaja tem različnim dejavnikom. Beluga šotor, je modularni šotor, ki ga lahko postavite v šest različnih oblik. Belugo (ali njene dele) lahko uporabite kot šotor, šotor s tendo, ponjavo, streho kot streho, kokon-visečo mrežo ali dve ločeni odprti viseči mreži.

Šotor je zasnovan tako, da je prenosen in modularen, kar pomeni, da se enostavno preoblikuje glede na vaše potrebe. Šotor je primeren za dve osebi, čeprav mu modularna narava omogoča, da med seboj pritrdite več šotorov in tako ustvarite večjo kamping skupnost. Šotor ima notranji prostor, nameščen z aluminijastimi palicami, in pokrit z zunanjim prekrivalom, ki vas ščiti pred dežjem in soncem. Beluga ima celo tendo, ki se pritrdi na vhod in vam tako zagotavlja nekaj sence. Čarovnija pa je v tem, da je mogoče vse te sestavne dele uporabiti na različne načine. Tenda in zunanje prekrivalo se zlahka spremenita v dve posamezni viseči mreži, ali pa v visečo mreža z nadstreškom, ko iščete senco. Če vam med kampiranjem ujame dež, je sam šotor opremljen s povišanim vhodom, tako da voda ali blato nikoli ne vstopi v vaš prostor.

Beluga šotor
Beluga šotor
Načini uporabe.
Načini uporabe.

Trajnostna znamka

Šotor Beluga je poimenovan po belugi, velikem belem kitu, ki ga najdemo v delih Arktike, zaradi bele barve šotora. Morda boste pomislili, da bela barva ni praktična zaradi umazanije, a šotor Beluga nosi svojo barvo kot častno značko, ker je v celoti narejen iz recikliranih plastičnih steklenic vode (v povprečju iz 125 plastičnih steklenic). Da bi preprečil uporabo kemičnih barvil, ki škodijo okolju, je šotor ostal bele barve. Aluminijasti drogovi, ki jih uporablja Beluga, so ustvarjeni z nižjim ogljičnim odtisom, zato je celotna izkušnja kampiranja z Belugo ne le odlična za vas, pač tudi za mati naravo. Šotor pa ima tudi 2-letno garancijo.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
kikstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše