fbpx

Mokrine (Nassfeld) – avstrijsko smučišče s 110 kilometri prog

Nassfeld Mokrine

Avstrijske otvoritve smučarske sezone so razvpite in znane kot ene najboljših. Smučarska središča kar tekmujejo, katero bo privabilo več znanih imen in ponudilo bolj zanimiv program ter čim bolj ugodne cene.

Nam dobro znan smučarski center Mokrine (Nassfeld) na sosednjem Koroškem, s 110 kilometri urejenih prog, sodi med deset najboljših avstrijskih smučarskih centrov, zato ne čudi dejstvo, da bo med 5. in 8. decembrom center zabave, ki bo med otvoritvenim vikendom na smučišča in v klube ob njem privabil mlade iz vse regije. Ski opening se bo uradno začel  5. decembra, med 6. in 8. decembrom pa bodo Mokrine gostile Snežno univerzo.

Trije dnevi smučanja, deskanja, neštetih adrenalinskih dogodivščin na snegu bodo dopolnile zabave v klubih, center študentskih zabav pa bo hotel The Cube, kjer se bo na treh različnih odrih glasbi in uživanju predajalo do tri tisoč obiskovalcev, kar Mokrine (Nassfeld) postavlja na prvo mesto med otvoritvenimi smučarskimi zabavami za študente v Evropi. Tisti, ki tako radi smučajo, da après ski zabavo raje zamenjajo za nočno smuko, pa naj vsako soboto veselo vijugajo po eni najdaljših osvetljenih smučarskih prog v Alpah, 2.2 kilometra dolgi spodnji tretjini proge Carnia.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!