fbpx

Moleskine Smart Writing – pametno digitalno pero, ki digitalizira zapiske

Legendarna blagovna znamka Moleskine je zagrizla v kislo jabolko ter se odločila, da v izogib izumrtju stopi na pota digitalizacije ter ustvari pametno digitalno pero.

Osnovne Informacije
Znamka
Moleskine
Model
SMART WRITING SET
Cena
229,00 €

Blagovna znamka Moleskine, ki je znana po svojih legendarnih rokovnikih, je, da bi se izognila svojemu izumrtju (vedno manj ljudi namreč piše na roke), pripravila pametno digitalno pero, ki legendarno zapisovanje v njihove rokovnike ponese na popolnoma drug nivo. No, na digitalni nivo.

Digitalno pametno pero še vedno omogoča klasičen zapis na papir, vendar prek vgrajenih senzorjev hkrati ustvarja tudi digitalni zapis. Tako lahko v živo spremljate izrisovanje tako na papirju kot na pametnem telefonu, kamor se prek povezane aplikacije zapiski zapisujejo. Aplikacija pa seveda omogoča tako nadaljnjo obdelavo zapiskov kot tudi pretvorbo pisave v običajen digitalni zapis.

Klasični zapis v rokovnik je lahko krati tudi digitalni. Moleskine
Klasični zapis v rokovnik je lahko krati tudi digitalni. Moleskine.

Tako lahko na primer e-sporočilo napišete na roke in ga pošljete v digitalni obliki prek svojega e-naslova, kar pa meji že na znanstveno fantastiko in je pravzaprav tisto, kar smo pričakovali od digitalnega peresa. Aplikacija pa omogoča vse druge povezljivosti in formate ter tako omogoča, da svojo kreativnost delite z drugimi. Moleskine SMART WRITING SET lahko kupite za 229 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
moleskine.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!