fbpx

Monster X: najmočnejši prenosni polnilec, ki lahko polni več naprav hkrati

Monster X

Ali tudi vas baterija na telefonu, tablici, prenosniku ali kateri izmed drugih elektronskih naprav vsakič znova izda ob najbolj neprimernem času? Rešitev za to težavo se skriva v polnilni postaji Monster X.

Monster X uporabnikom ponuja široko paleto funkcij, s katerimi brez težav nadomešča večje število drugih polnilnikov.

Monster X se ponaša s 100-vatno univerzalno vtičnico, ki uporabnikom omogoča aktiven življenjski slog – po njeni zaslugi boste svoje naprave lahko napolnili tudi na poti.
Polnilna postaja obenem vkjučuje po 2 priključka USB-C in USB-A.

To pa še ni vse! Monster X se bo prav tako izkazal kot odličen brezžični polnilnik, ki se ponaša s tehnologijo hitrega polnjenja. Njegova moč doseže 10 W, združljiv pa je tudi s pametnimi telefoni z vhodno močjo 7,5 in 5 W.

Polnilna postaja Monster X je sposobna pri maksimalni moči 223 W hkrati polniti do 5 naprav, z energijo pa jo lahko napolnite kar med uporabo. Za pripomoček, ki podporo zbira na Kickstarterju, je v predprodaji potrebno odšteti 79 dolarjev, kar je preračunano približno 70 evrov.

Galerija: Polnilna postaja Monster X

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!