Moon Glass – skodelica, ki omogoča opazovanje luninih men med pitjem

Moon Glass

Moon Glass je domiselna skodelica, ki vam omogoča opazovanje luninih men med pitjem. Pod skodelico se je podpisalo korejsko podjetje Tale Design,v notranjosti pa ima posebno izboklino, ki omogoča prikazovanje različnih faz luninega cikla glede na količino pijače (po možnosti mleka) v njej.

Osnovne Informacije
Znamka

Tale Design

Model

Moon Glass

Cena

27 €

Trgovina

Tale Design

Ljudje smo bili vedno prevzeti nad luno. Nedavno smo pisali o svetilki, ki je ‘‘žepna” različica Lune, tokrat pa jo lahko opazujete na še en način. Med pitjem iz skodelice. Moon Glass je namreč elegantna črna keramična skodelica, ki omogoča prav to: opazovanje luninih men med pitjem – od polne lune do mlaja. Ko je skodelica polna, opazujete polno luno, ko ste skodelico že skoraj izpraznili, pa še zadnji/prvi krajec. Skodelica se izvrstno poda k belim tekočinam, kot so mleko, neprečiščen sake in kremni likerji, če želite opazovati krvavo luno, a ste jo zamudili, pa si lahko v skodelico natočite tudi rdečo vino. Za pivce čaja so na voljo tudi bele skodelice.

PREBERITE ŠE: Luna je ambientalna svetilka, ki je pomanjšana Luna

Set dveh skodelic se prodaja po ceni 21 (0,8 dl) in 27 evrov (1,7 dl).

Dodatne Informacije

Več informacij:
tale-design.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Base Cabin: eko mikro hiška na kolesih