fbpx

Morpholio Board APP: aplikacija za notranje oblikovalce in ljubitelje pohištva

Po tabli lahko tudi pišete.

Aplikacija Morpholio Board bo dodobra spremenila svet notranjega oblikovanja, saj dopušča oblikovalcem, arhitektom, fotografom, umetnikom in drugim ustvarjalnim umom, da si naredijo mood board oz. kolaž svojih oblikovalskih idej s pomočjo knjižnice, ki vsebuje več kot 1000 najboljših dizajnov, kot so npr. Herman Miller, Knoll, Porcelanosa, 3Form, Artek in Volk ter Uhuru.

Mobilna aplikacija, ki vam omogoča, da vse vaše ustvarjalne ideje enostavno in super hitro “položite” na eno mesto na t.i. mood boards oz. razpoloženjske table (kolaži in navdihi), oblikovalske table (vaše ideje in koncepti), bele table (skice, osnutki), table iz plute (album vaših najboljših fotografij) in memo table (razna sporočila in organizacija). Medtem ko aplikacija izgleda in deluje brezhibno za tudi tiste najbolj profesionalne, se lahko pohvali tudi z odlično platformo.

PREBERITE ŠE: 5 najbolj dobičkonosnih aplikacij

Morpholio Board
Morpholio Board

V knjižnici lahko greste skozi skrbno izbrano pohištvo, dodatke, materiale itd., ter jih dodate na svoje table. Ko izberete svoj kos pohištva, obiščete spletno stran proizvajalca, da izberete oz. zamenjate še bravo in tkanino. Izbrane predmete lahko tudi označite in si sestavite listo, ki jo potem zlahka pošljete dalje. Če imate kakšne pomisleke o izbranem pohištvu, ga lahko shranite na t.i. konferenčno tablo, kjer vas bodo počakali do končne odločitve. Obstaja tudi možnost risanja preko slik, skic ali zapiskov. In najboljše od vsega je, da lahko svoje delo enostavno delite na Facebook, Instagram, Twitter ali preko e-pošte.

Po tabli lahko tudi pišete.
Po tabli lahko tudi pišete.

V bistvu so (z)možnosti omejene le z vašo domišljijo, zato prenehajte z branjem in začnite z oblikovanjem. Aplikacija je na voljo tukaj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!