fbpx

Moška moda 2020: 6 modnih trendov, ki bodo dominirali to jesen!

Od vintage modnih kombinacij do drznih in svetlih barvnih tonov - moški modni trendi za jesen 2020 so primerni za vsakogar!

Pred vami so jesenski modni trendi za moško modo 2020, na katere bi morali biti prav vsi pozorni! Mi smo izpostavili nekaj nam najljubših, vi pa nikar ne pozabite spremljati vaše najljubše blagovne znamke in trende, ki nastajajo tam. Nikoli ne veste, kaj bi se lahko pojavilo, ko to najmanj pričakujete!

Barva fuksije

Kenzo, Berluti in Boss so na modnih pistah za jesen 2020 jasno in glasno povedali, da se pravi moški ne bojijo roza barve. In letos boste nežno milenijsko roza zamenjali za barvo ognjene fuksije. Poskusite s suknjičem, ki ga kombinirate s črnimi kavbojkami ali pa s hlačami v enaki barvi – tukaj zagotovo ne morete zgrešiti.

Oh, ta sedemdeseta

Za letošnjo jesen so na modne piste zajadrala tudi fantazijska sedemdeseta in to do te mere, da bi lahko bili že skoraj prepričani, da se bodo prav kmalu na pisti čarobno pojavili liki iz serije Oh, ta sedemsedeta (That ’70s Show). Barvna paleta iz 70. let prejšnjega stoletja v kombinaciji s krznom, škornji s peto in hlačami na zvonec so popoln recept za jesensko garderobo!

Potisk od glave do pet

Za letošnjo jesen so modni oblikovalci pripravlili igrive potiske in vzorce, ki jih boste moški nosili od glave do pet. V trendu bodo predvsem “glasni”, neobičajni vzorci, s katerimi vas bodo nedvomno opazili. Če vam to ni povšeči, lahko takšne vzorce kombinirate z osnovnimi barvami, kot so bela, črna, bež, … in si tako popestrite jesen.

(Pre)velike puhovke

Končno je tudi moška moda dočakala puhasto posodobitev. Modeli so na modne piste oblikovalcev, kot so Balenciaga, Off-White in Fendi zakorakali s (pre)velikimi puhovkami. Medtem ko se silhuete le-teh sicer prepuščajo športnemu in uličnemu stilu, bodo odlično videti tudi v kombinaciji z bolj formalnim videzom. Seveda ne boste zgrešili s klasično črno puhovko, če pa želite, da ta postane “statement” kos, pa se morda odločite za rumeno in jo kombinirate s črnino.

Jesenska belina

Louis Vuiton, Fendi in Ami so svoje modele odeli v enobarvne nevtalne podobe, toda Craig Green je šel še korak dlje – modeli so zakorakali na pisto v popolni belini. “Jesenska belina” je torej nova “zimska belina”. Belo barvo lahko zlahka kombinirate – beli pulover npr. z belimi hlačami – ali pa jo uporabite kot nevtralen kos, ko si to jesen nadenete nekaj vzorčastega.

Pleteni brezrokavniki

Pleteni brezrokavniki so trend za jesen 2020, ki ga najbrž niste pričakovali (kdo pa ga bi?). Kombinirate jih lahko s srajco z dolgimi rokavi – klasika – ali pa se morda odločite, da brezrokavnik nosite na “golo kožo”, torej brez dodatnih rokavov, kot so to storili modeli pri Pradi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!