Moški bo ostal z vami do konca življenja, če izpolnjujete ta dva pogoja!

Foto: Andrea Piacquadio / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Na neki točki se zaljubljenost konča tudi v najsrečnejših zvezah in takrat so pomembne druge stvari! Spoštovanje! Razumevanje! Sprejemanje! Komunikacija!

Zakoni ali dolgoročna razmerja, v katerih dve osebi živita v popolni harmoniji, ne obstajajo.

Znani psiholog Mihail Labkovski pravi, da se vsaka ljubezen konča v nekem trenutku. In tedaj se partnerja ne razideta, ampak kljub temu ostaneta skupaj v zakonu, saj sta zanju najpomembnejši dve stvari. Kaj je torej skrivnost srečnega zakona, v katerem je ljubezen izginila?

To so zaupanje, občutek varnosti, podpore in razumevanja.

Ko pridemo v štirideseta in petdeseta leta, so nam te lastnosti veliko pomembnejše od metuljčkov v trebuhu in ljubosumja, od katerega nas boli glava. Ženske, ki so svojo energijo v življenju vlagale v kariero, finance in videz, so v teh letih zelo napete, kar se odraža na zakonu.

Od zaljubljenosti do dolgotrajnega spoštovanja. Foto: Yan Krukov / Pexels

Oseba se zaljubi v osebnost, ljubi individualnost, spoštuje samozavest in neodvisnost. Navada veže ljudi, toda kako dolgo? Na neki točki vsakega razmerja pride trenutek, ko si človek želi samo živeti mirno, brez stresa, brez vmešavanja v druge ljudi. Želi pluti v mirnem pristanišču.

Prav ta sposobnost, da ne rušiš partnerju cone udobja, ampak jo spoštuješ, določa, koliko let boste živeli skupaj.

Torej, drage dame, moški bo do konca svojega življenja živel z vami pod dvema pogojema:

1. če se imata o čem pogovarjati,

2. če se ne obremenjujete z nepomembnimi stvarmi

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!