Moški modni trendi jesen/zima 2019: barva sezone je neonsko pink!

Kakšni so moški modni trendi za jesen in zimo 2019? Za vas smo brali smo najbolj vroče trende z modnih pist Londona, Pariza, Milana, itd.

Moški boste letos prežeti z eleganco, vrača se namreč črna obleka elegantnih linij, nagradili pa so tudi duffle coat oziroma plašč z zatičnimi gumbi, ki ga zdaj poleg praktičnosti odlikuje tudi estetska vrednost. Pa barva sezone? Neonsko pink. Ste pripravljeni? To so moški modni trendi za jesen/zimo 2019.

Črna “mafijska” obleka

Dior
Dior

Elegantna krojena obleka, črna od glave do pet, se vrača. Ta je lahko na enojno ali dvojno zapiranje, lahko je smoking. Popolnoma črne obleke so začarale občinstvo na pariškem tednu mode, kjer je najbolj šik moške obleke predstavil Dior.

Roza/pink

Kenzo
Kenzo

Nosilna barva moške mode to sezono? Neonsko roza oziroma pink. Ta je lahko v obliki elegantne obleke (Boss) ali pa celotni opravi doda nekaj športnega pridiha (Kenzo).

Puloverji z ilustracijami

Loewe
Loewe

Če so še lani kraljevale majice z grafičnimi potiski, se moški modni trendi za jesen/zimo 2019 obračajo k puloverjem, “tetoviranim” z ilustracijami.

Plašč z zatičnimi gubmi (duffle coat, tudi marsovec)

Band of Outsiders
Band of Outsiders

Plašč, ki sta ga zadnjih nekaj sezon zaznamovala pridevniks “kičast” in “iz mode”, se to jesen in zimo vrača. Ponavadi ga opredelujejo serija zatičnih gumbov, volna in najpomembnejše, kapuca. Letos bodo tovrstni plašči dobili nekaj pridiha luksuza in elegance.

Hlače z razporkom

Berluti
Berluti

Svoj trenutek bodo to jesen in zimo imele tudi hlače z razporki. Prvi jih je na modno pisto za pomlad in poletje 2019 poslal Dunhill, to jesen in zimo pa mu sledijo takorekoč skoraj vsi. Gre za hlače, ki so gredo pri gležnjih nekoliko na zvonec, ob strani ali pa spredaj pa nekaj centimetrov dolg razporek. Si upate?

Monokromatski videz

Ami
Ami

Monokromatski videz je tiha priča samozavesti. In letos boste še kako samozavestni. Ne glede na to, ali je bež (Fendi), bel (Ami) ali siv (Louis Vuitton), monokromatski videz je zakon te sezone.

Leopardji vzorec

Celine
Celine

Čeprav je morda videti nekoliko drzno, je to eden najbolj vsestranskih vzorcev. Je namreč precej nevtralen in se odličmo poda k večini drugih barv. Letošnjo jesen in zimo bo predvsem na plaščih in puloverjih. Če ste dovolj drzni za ta vzorec, ga zmanjšajte na minimum in ga zadržite na zgornji polovici telesa – hlače z leopardjim vzorcem nikoli ne bodo v modi!

Pižama

Casablanca
Casablanca

Ta trend se je naprej vrinil v žensko modo, letošnjo jesen in zimo pa bo zaznamoval tudi moško. “Dnevne pižame” smo lahko opazili na večih moških modnih pistah, navdih pa je Hollywood iz 60. let prejšnjega stoletja. Z žametom in svilo torej letos ne boste zgrešili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Moške kopalke 2021: ključni trendi za moške kopalke, s katerimi boste pripravljeni na vse vodne avanture