Foto: Liv Merenberg/Unsplash

Moški ženske analizirajo bolj, kot si mislite: 8 ključnih dejavnikov, zaradi katerih se odločijo za poroko

Mnoge ženske mislijo, da moški ne analizirajo preveč in vse počnejo spontano. Toda ko gre za zakon, žensko zelo podrobno opazujejo in analizirajo, kakšna bi bila v vlogi žene.

Naslednjih 8 znakov kaže, da ima moški z vami resne namene.

Predstavi vas prijateljem in družini

Če moški ne vidi prihodnosti z vami, vas verjetno ne bo prosil, da preživite čas z njim in njegovo družino. Če vztraja, da se družite in če ste njegovim bližnjim všeč, boste dobili velik plus. To namreč v njegovi glavi predstavlja signal, da ste idealna kandidatka za poroko!

Povsod vas vzame s seboj

Kamor koli gre, vas povabi s seboj. To pomeni, da mu je v različnih situacijah z vami prijetno in želi, da ste del njegovega življenja.

Skupaj načrtujeta prihodnost

Če se pogosto pogovarjata o prihodnjih dogodkih in načrtih, se zagotovo želi poročiti z vami oziroma vzpostaviti dolgoročno razmerje.

Tam je, ko vam je težko

Vedno vas bo poskušal razveseliti in vas bodriti v težkih trenutkih.

Ima z vami resne namene?
Foto: Victoria Priessnitz/Unsplash

Sproščen je, ko je zraven vas

Moški so lahko le ob ljudeh, ki jih imajo resnično radi in so jim všeč, sproščeni.

Do vas je zelo pozoren

Ko moški najde svojo žensko, jo želi obliti z ljubeznijo, četudi sam po sebi ni romantičen. Bodite pozorni na to, kaj o njem pravijo prijatelji in družina: morda so opazili, kako se ob vas spremeni!

Živita skupaj ali pa to nameravata

To pomeni, da se moški ne boji omejitev svobode in osebnega prostora ter da je pripravljen na resno zvezo.

Ceni vaše mnenje

Običajno moški za nasvet ne prosijo žensk. Če pa ga zanima vaše mnenje, potem vas ceni in želi upoštevati tudi vaša čustva.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!