fbpx

Motoristične čelade z odbitim dizajnom

Seveda je primarni cilj motoristične čelade, da varuje glavo in vsak pameten motorist ve, da je to najpomembnejši kos opreme. Je torej odraz njegove zrelosti, ki pa je lahko hkrati tudi odraz njegove osebnosti, saj je, tako kot vsi ostali kosi oblačila, ''ranljiva'' na stil oz. modne zapovedi. Poleg zaščite je torej tudi zaščitni znak.

Seveda je v prvi vrsti važno, da se v čeladi počutite udobno, predvsem fizično. A ker je čelada precej vpadljiv kos opreme, je pomembno, da se v njen počutite ugodno tudi sicer. Kot je to s frizuro na primer. Mogoče skriva vaš obraz, kar pa ne pomeni, da ne more o vas kaj povedati.

PREBERITE ŠE: Skully AR-1: najbolj pametna motoristična čelada na svetu

In zakaj bi se torej zadovoljili z “monokromatskimi” čeladami in čeladami pustega, minimalističnega sloga, ko pa je lahko prava umetnina, ne samo iz inženirskega, pač pa tudi dizajnerskega vidika. Poglejmo si nekaj najbolj odbitih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.