Motorola Moto Hint – pametne bluetooth slušalke, ki ne dajo od sebe le zvoka

Bluetooth slušalke so resen modni greh, zato, če se odločite zanje, izberite čim manjše. Motoroline Moto Hint popolnoma ustrezajo tej definiciji, poleg lepote pa jih krasi tudi pamet. Po znanju namreč parirajo Googlovim očalom, le da komunicirajo zvočno in ne vizualno. Je pravi dragulj med bluetooth slušalkami, ki se avtomatično vklopi, ko jih vstavite v uho in izklopi, ko uho ''odmašite''.

Moto Hint so Motorolin prvenec na področju slušalk in trenutno kompatibilne le s svežima pametnima telefonoma iste znamke, Moto X in Moto G. Te pametne slušalke pa ne bodo zgolj ”kurir” zvoka, pač pa vaš elektronski priročnik, ki bo močno poenostavil uporabo pametnih telefonov.

Slušalke bodo na voljo v šestih barvnih odtenkih.
Slušalke bodo na voljo v šestih barvnih odtenkih.

PREBERITE ŠE: Motorola Moto Stream ali jukebox sodobnega časa

Brez polnjenja bodo zdržale do 10 ur pogovorov, prek njih pa boste lahko ne le klicali, pač pa tudi prejemali obvestila, pošiljali sporočila in celo postavljali vprašanja. Nanje bo treba počakati do jeseni, znana pa je že okvirna cena, ki se bo pri nas gibala okoli 150 evrov.
http://youtu.be/CLEF-Rq39D4

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.motorola.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
DJI Pocket 2: izboljšana mini kamera za vlogerje