Movember: 20 načinov, kako oblikovati brke

Ideje za oblikovanje brkov

Brki so že 11. leto zapored zaščitni znak novembra, ali bolje, Movembra, kot mu tudi pravimo od leta 2004. In ker je Movember že v polnem teku, na ulicah srečujemo povečano število moških, ki so si v znak solidarnosti (namen tega početja je ozaveščanje javnosti o raku prostate in mod) pustili rasti brke. Ti bi morali biti po slabih dveh tednih nebritja že tako košati, da lahko z njimi kaj počnete. Zato smo ti pripravili 20 načinov, kako oblikovati brke, saj vemo, da imate številni težave z iskanjem pravega stila zase. Zdaj boste gotovo našli pravega.

November je mesec brkov, teh ambasadorjev Movembra, globalnega gibanja, ki je ” ugrabil” november in ga spremenil v mesec ozaveščanja javnosti o raku prostate in mod.

PREBERITE ŠE: Movember: izdelki, ki bodo ob brkih in bradi zaznamovali november

V znak solidarnosti si moški v tem času pustijo rasti brke, in ker vemo, da se številni še vedno lovite pri oblikovanju teh obraznih dlak, smo izpostavili 20 načinov, kako oblikovati brke, da se bodo kar najbolj podali k vašemu življenjskemu slogu. Med fotografijami boste zagotovo našli takšnega zase.

20 načinov oblikovanja brkov:

Dodatne Informacije

Več informacij:
movember.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!