Multiluminous – spremenite prostor v mistično deželo

Multiluminous – 3-v-1 tapete

Multiluminous so v temi svetleče se tapete in tiskovine za steno, ki so v različnih svetlobnih pogojih videti drugače. Z njimi se prostor spremenite v čarobno deželo ali si za štirimi stenami pričarate zvezdnato nebo.

Multiluminous tapete in grafike so delo Bogi Fabian. Multiluminous je umetniška tehnika, ki kombinira fluorescentno in fotoluminescentno tehnologijo ter barve, ki jih je Fabianova razvila sama. Te pod različnimi svetlobnimi pogoji – pod naravno in ultravijolično svetlobo ter v temi – odreagirajo drugače in v prostoru ustvarjajo edinstven ambient.

PREBERITE ŠE: Pametni cvetlični lonček, ki sobne rastline zaliva sam


Unikatne grafike lahko prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter (cene se začnejo pri 90 evrih), med njimi tudi grafiko mini Lune s 3D-učinkom, ki v temi žari kot prava Luna na nočnem nebu (25 evrov). Na voljo so motivi iz dopolnjujoče zbirke, lahko pa si zaželite čisto svojega. Na steno tapete bodisi pričvrstite z lepilom, lahko pa jih tudi obesite ali pribijete/privijete.

Galerija – Multiluminous:

Dodatne Informacije

Več o avtorici:
bogifabian.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Diane von Furstenberg x H&M HOME: igriva kolekcija za stilsko dovršen dom