Na kakšen način si lahko obogatiš glede na tvoje astrološko znamenje?

Zadnjič posodobljeno: :

Kakšna služba je najbolj primerna za vas?

Odkrivamo, kako astrološka znamenja razmišljajo o denarju in kakšen je njihov najboljši način za doseganje materialnega bogastva. Poglejmo si, kaj o tem menijo astrologi!

Oven

Oven je agresiven in ima prirojeno težnjo, da se vsili na položaje, kjer ima moč. Ovni služijo kot zdravniki (kjer igrajo boga), kot agenti in kot borzni posredniki.

Bik

Biki so pogosto lastniki športnih objektov in igrišč. Uspešni so tudi na področju športne medicine in fizioterapije. Pogosto imajo v lasti telovadnice/fitnese. Začnejo z eno telovadnico in se ne ustavijo, dokler ne postanejo lastniki verig. Imajo radi denar.

Dvojčki

So vrhunski kuharji in izumitelji. Dvojčki najhitreje zaslužijo v svetu hrane in tehnologije. So odlični pogajalci. Kupujejo poceni stvari in jih prodajajo po visokih cenah. Sliši se preprosto, kajne?

Rak

Rak lahko služi s pisanjem romanov in delom v storitvenih panogah, kot je recimo turizem. Imajo subtilno vizijo, kako lahko izkoristijo nekatere zelo osebne situacije in občutke ter jih spremenijo v odlične ideje, ki prinesejo nova delovna mesta.

Lev

Zaradi naravnega šarma levi pogosto postanejo superzvezde. Levi so redno na seznamih najbolje plačanih služb, zlasti v zabavni industriji.

Devica

Osebe v znaku device so predani delavci. Če zaradi svoje etike in predanosti delu ne pridejo na vodilni položaj, jih spoštujejo kot sodelavce. Službe običajno ne menjajo pogosto in njihova zvestoba se jim splača.

Tehtnica

Če obstaja kdo, ki lahko zasluži in ne dela nič, je to tehtnica. Je malce lena in se ne trudi iskati dela. Vedno se jim zdi, da bodo dobili kakšno zapuščino ali dobitek. Tehtnice ne delajo, podedujejo in porabijo.

Škorpijon

Škorpijon zasluži velike vsote na področjih, kjer lahko izpolni svoje strastne potrebe. To so lahko različna področja, od storitev do zdravstva.

Strelec

Nekega dne, nekega dne bo strelec zaslužil. Nekega dne. Dokler ne pride ta dan, bo strelec sanjal, za kaj bo zapravil denar. Skratka, strelci nikoli ne obogatijo.

Kozorog

Naložbe in delniški trgi. Za kozoroge lahko rečemo tudi, da so rojeni bankirji. Pogosto opravljajo pisarniška dela, vendar vedno postanejo voditelji ter imajo veliko sloga in miline.

Vodnar

Vodnarji se bojijo zaposlitve, čeprav se zavedajo, da za preživetje potrebujejo denar, zato bi se raje poročili in preživnino prepustili partnerju. Vodnarji ne marajo delati, raje imajo, da nekdo drug dela zanje.

Ribe

So pogosto na visokih položajih v organizacijah, kjer pomagajo ljudem ali živalim. Če v svojem pristopu niso povsem egoistični, lahko veliko zaslužijo s tem, ko pomagajo drugim.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astro vodič: to je osem najslabših ljubezenskih parov v horoskopu