To je skrivnost žensk, ki jih moški iskreno ljubijo in jih nikoli ne pozabijo

Zadnjič posodobljeno: :

Kako pogosto slišimo očitke moških, da so ženske zapletene in da preprosto ne najdejo "normalne" ženske. 

Zakaj si ženska ne more zgraditi kakovostnega odnosa? Preprosto ne ve, kako. Ne dovoli si sprejeti znakov pozornosti, podpore in daril moškega.

Razlogov za to je več:

1. Vpliv staršev –“Ženska mora biti ponosna,” “Vse mora plačati sama,” in podobno.

2. Negotovost ženske, ki ji govori, da si ne zasluži dobrega odnosa.

3. Ni vajena pozornosti. Preprosto nima takšnih izkušenj, zato se v odnosu do moškega ne zna odzvati na manifestacije skrbi. Ne prilega se v običajno podobo sveta in to ji lahko povzroči tesnobo in pričakovanje, da bo nekaj narobe – da se moški z njo le igra.

4. Želja, da bi se z moškim počutila dobro na način, da mu pravi, da od njega ne potrebuje ničesar, kar je praviloma posledica pomanjkanja samozavesti.

5. Nezavedna želja po tekmovanju s partnerjevo materjo ali pa jo želi nadomestiti; pretirana skrb.

6. Njena želja po izpolnitvi moške vloge v partnerskem odnosu – vedno je tista, ki prva daje, varuje in nadzoruje.

To je skrivnost ženske, ki je moški nikoli ne pozabijo.

Kaj počnejo ženske, ki so ljubljene?

Ženske, ki jih imajo moški radi in jih cenijo, s katerimi gradijo dolgoročne in intimne odnose, omogočajo moškemu, da se ob njih počuti moško. To pomeni, da pokažejo svoje glavne moške lastnosti: zaščitnik, delavec, darovalec.

Ženske pogosto na moško vprašanje: “Kaj si želi?” odgovorijo “Ničesar ne rabim.” In potem so užaljene nad dejstvom, da je moški dobesedno sprejel njene besede ali dal ji je podaril le simbolično darilo.

Moški, tudi najbolj inteligentni, praviloma ne razumejo teh ugibanj. Oni tako funkcionirajo. Ženske veliko bolje prepoznajo želje drugega. Njihova intuicija je bolje razvita. Saj je narava predvidela, da mora ženska čutiti želje in potrebe otroka, ki še ne more govoriti.

Moški je branilec in te lastnosti ne potrebuje. Zato bo moškemu veliko lažje in udobneje nekaj podariti ženski, če mu ne bo potrebno ugibati s tveganjem, da bo žensko v primeru napake užalil.

Če želite, da vam kupi ogrlico, samo recite. Nekatere ženske svojemu moškemu ne povedo, kaj in kdaj si želijo, recimo rož, ker so obremenjene z različnimi predpostavkami. Toda obdarovanje ženske je ena največjih radosti normalnega moškega.

Naj bo vaš moški vaš zaščitnik, pomagajte mu, da se bo ob vas počutil močnega. Sprejemajte njegovo pozornost in darila z ljubeznijo in hvaležnostjo. Zaslužite si najboljše. Dovolite si, da ste včasih šibki in videli boste, koliko ljubezni, moči in energije vam lahko da moški!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Usoda nam bivše partnerje pošlje v življenje samo iz enega razloga: da preveri, kako neumni smo!