fbpx

Na krovu

Pomlad, poletje, morje, črte, s.Oliver. Nova kolekcija s.Oliver Casual Mornarsko in mediteransko nas popelje naravnost v vroče poletje, na obale prelepega Mediterana. Črte, belo-modre kombinacije, motivi sidra in krmila se znajdejo na majicah, oblekah, kratkih jeans hlačah in chino hlačah. Te so zapuščina ...

Pomlad, poletje, morje, črte, s.Oliver. Nova kolekcija s.Oliver Casual Mornarsko in mediteransko nas popelje naravnost v vroče poletje, na obale prelepega Mediterana. Črte, belo-modre kombinacije, motivi sidra in krmila se znajdejo na majicah, oblekah, kratkih jeans hlačah in chino hlačah. Te so zapuščina vojaške uniforme, danes pa trendi udobne hlače iz tanjšega bombaža. V bež, kaki in temnomodri barvi so ravno pravšnje za uživanje ob sladkih koktajlih ali na avanturističnem jadranju.

 

Prodajalna s.Oliver, Supernova, Jurčkova 233, Ljubljana in Citycenter, Mariborska 100, Celje; www.soliver.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.