fbpx

Na sprehod z dinozavri

Sprehod z dinozavri.

Nadvse poučen in zabaven družinski film temelji na miniseriji v šestih delih televizije BBC. Miniserija je v tistem času veljala za edino televizijsko delo, ki je za upodobitev pradavnih plazilcev uporabila računalniško animacijo, kot so jo do tedaj poznali le celovečerni spektakli.

V Guinnessovo knjigo rekordov se je serija zapisala kot dokumentarna serija na minuto, ki je bila kadarkoli posneta. Spoznali bomo dinozavre, ki so bolj resnični kot kdaj koli doslej, in se z njimi podali na prazgodovinsko popotovanje 70 milijonov let nazaj. Čeprav je radovedni Paki najmanjši v svojem gnezdu, ga ni strah nobene pustolovščine, vedno pa lahko računa na pomoč prijateljice Brine in zobatega ptiča Aleksa. Skupaj se morajo soočiti z neizprosnimi gozdnimi požari, divjimi rekami, boji za prevladi v čredi in krvoločnimi plenilci, ki na vsakem koraku prežijo na neprevidne žrtve. Ko požrešni Temni princ ujame in pokonča Pakijevega očeta, mora mladi naslednik poskrbeti za varnost in preživetje tropa.

Film si bomo lahko ogledali tudi v 3D.

Dodatne Informacije

Družinska pustolovščina
Sprehod z dinozavri
(Walking with Dinosaurs, ZDA, Velika Britanija, Avstralija, 2013)
Režija: Barry Cook, Neil Nightingale. Igrajo: Charlie Rowe, Angourie Rice

26. 12., Kinodvor & Cineplexx
www.walkingwithdinosaurs.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!