Na ta preprost način boste v vajinem razmerju prižgali iskrico in spodbudili poželenje

Foto: Andrea Piacquadio / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Partnerski odnosi zahtevajo nenehno pozornost in negovanje, in to ni vedno enostavno. Kako se izogniti monotoniji in slabi volji v razmerju?

V vseh razmerjih se sčasoma razvijejo določeni vzorci. Vzorci v vedenju, v občutkih, v tem, kaj pričakujemo od partnerja (in od sebe). In ti vzorci določajo naše vsakodnevne interakcije.

Lahko, da so ti vzorci dovolj zdravi, da ohranjajo razmerje, a kaj če si želite še nekaj več. Kaj, če si želite izboljšati svoje vzorce in postaviti razmerje na višjo raven?
Strokovnjaki za odnose nenehno iščejo vzorce, preko katerih lahko razmerje zdravo funkcionira. Eden od teh vzorcev je uporaba mobilnega telefona.

Mobilni telefoni so postali neizogiben del življenja. Njihov vpliv na vaše življenje in na partnerski odnos, je v teh časih lahko zelo negativen. Da temu ne bi bilo tako vam podajamo preprost nasvet – naj bo vaš mobilni telefon vaša last in ne vaša obveznost ali odgovornost.

Telefoni namreč lahko povzročijo težave v odnosih. Obstaja neskončno stvari, ki jih lahko upravljate preko njega. Od nakupovanja, igranja igric, klepetanja, naročanja hrane, …

Ko so ljudje osredotočeni nanj, da ignorirajo partnerja, je to opozorilni znak, da vaše razmerje ne funkcionira dobro. Slej kot prej se bodo pojavile težave v partnerskem razmerju.

Foto: Sam Lion / Pexels

A na srečo obstaja rešitev.

Namesto da bi bil mobilni telefon razlog, da se vaše razmerje znajde v krizi, ga uporabite kot sredstvo za izboljšanje odnosa. Kako?

Gre za preprost korak, ki lahko pomaga, da se v vaše razmerje vrne zadovoljstvo – to je pošiljanje pozitivnih sporočil.

V odnosih štejejo majhne stvari. In izražanje hvaležnosti je na primer idealen primer majhnega, a močnega vedenja, ki lahko pozitivno vpliva na razmerje. Hvaležnost lahko izrazite na več načinov. Z mobilnega telefona lahko partnerju pošljete sporočilo, da se zavedate vsega, kar naredi za vas, vašo družino ali vaš odnos. Napišite mu, da ga imate radi, da ga cenite…

Foto: Maksim Goncharenok / Pexels

Izražanja hvaležnosti pripelje do tega, da se partnerji spet počutijo bolj povezane in zadovoljne v odnosu. Skratka, odnosi niso statični in če ste pozorni na vzorce, ki se dogajajo v odnosu, lahko dobite vpogled v vaš odnos – ali je dober, ali je lahko boljši, kaj morate izboljšati.

Majhni koraki, kakor je ta, vam lahko pomagajo, da boste srečnejši in da bo vaš odnos še močnejši.

Kaj še čakate, hitro vzemite v roke mobilni telefon in partnerju pošljite sporočilo. Če pa je ob vas pa ga preprosto objemite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ljubezen ne bi smela biti težka: 2 pravili, ki bi lahko za vedno spremenili vaše ljubezensko življenje