fbpx

Načrtujejo najbolj prestižno jahto milijonarjev

Razkrili so načrte za super jahto imenovano The Streets Of Monaco, ki posnema ključne znamenitosti bogate mestne države Monako. Manjka le še investitor za realizacijo projekta v vrednosti 300 milijonov evrov.

Super prestižna jahta bi vključevala repliko znamenitih hotelov kot so Prince´s Palace, Loews Hotel, Hotel de Paris, Port Hercule in La Rascasse, glavna znamenitost bi pa bila go kart steza v obliki znamenite Grand Prix proge v Monaku. Seveda bi poskrbeli tudi za ostale luksuzne malenkosti kot so bazeni, vodni skuterji, gliserji, mini podmornica, teniško igrišče in heliport.

Razteza se na neverjetnih 155 metrih v dolžino, sprejme 16 gostov in 70 članov posadke ter potuje z najvišjo hitrostjo 15 vozlov. Za zunanjo arhitekturo ladje se skrivajo prestižni apartmaji v treh nadstropjih, ki so povezana z zasebnimi dvigali. Ekstravagantna stanovanja so opremljena s kaminom, pisarno, veliko spalnico, zasebnim dvoriščem ter zasebno teraso z jacuzzijem ali bazenom.

Rob McPherson, eden od ustanoviteljev projekta, je dejal, da so za pripravo projekta potrebovali približno šest mesecev in so že naleteli na kar velik interes javnosti, ki ima željo po luksuznih križarjenijih. Tako da zdaj aktivno iščejo stranke bodisi z zasebno ali komercialno vizijo po uresničitvi sanjskega projekta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!