Najbolj nore kulinarične kreacije leta 2014

Kaj je bilo na meniju leta 2014? Tudi letos so splet obnoreli mnogi nori recepti in kulinarične kreacije, ki jih lahko najdemo in si jih celo naročimo v različnih restavracijah po svetu. Kot so to počeli med drugim tudi v oddaji Epic Meal Time, vam predstavljamo letošnje pretirano kalorične kreacije leta 2014. Glede na vaš način prehrane vas bodo te kreacije mogoče navdušile ali pa se vam bodo gabile.

Kreacije s pretirano vsebino hrane in količino kalorij so nastale tako v Ameriki ter na Japonskem kot tudi drugod po svetu. Glede na to, da te jedi resnično lahko najdemo v nekaterih restavracijah po svetu, se sprašujemo ali te ”specialitete” res kdo naroča in kupuje? Bi si želeli privoščili katero izmed teh jedi? Če ste si na spletu že ogledali slasten recept za nutelasagno verjemite, da to še ni nič proti številnim drugim norim kulinaričnim kreacijam, ki so preplavile splet. Pa dober tek. V galeriji si oglejte najbolj nore kulinarične kreacije leta 2014.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!