fbpx

Najboljša ponudba za črni petek 2019 (black friday) / Amazon

Amazon Black Friday

Črni petek 2019 (black friday) se je ponekod že začel, zato smo pogledali, kakšna je tokratna najboljša ponudba na spletni strani Amazon.

V spletni trgovini Amazon se so že začele velike razprodaje v znamenju črnega petka, zato smo pokukali, kaj dobrega so za nas tam pripravili. Osredotočili smo se na tisto ponudbo, ki jo bo popust krasil še ves teden. Amazon ponuja tudi tako imenovane “Lightning Deale”, kjer določene izdelke znižajo za le en dan. Zato je smiselno večkrat preveriti, ali so mogoče že znižali izdelek, na katerega čakate. Spodaj pa si oglejte naš izbor.

Najboljša ponudba za črni petek 2019 (black friday) v spletni trgovini Amazon

Brezžični zvočnik Anker SoundCore Sport XL

Bluetooth zvočnik Anker SoundCore Sport XL
Bluetooth zvočnik Anker SoundCore Sport XL

Gre za zmogljiv bluetooth zvočnik, ki ni samo vodoodporen, temveč tudi odporen proti večjim padcem. Glasbo bo predvajal kar 15 ur, nekaj svoje energije pa lahko pošlje tudi vašemu telefonu, saj ga je možno uporabljati tudi kot power bank.

Cosori Hot Air Fryer

Cvrtnik na vroči zrak Cosori
Cvrtnik na vroči zrak Cosori

Zdravo življenje se začne pri zdravi prehrani. Maščobe se najdejo že v hrani sami, zato jih nima smisla dodajati v obliki olja za cvrtje, ki hitro postane rjavo. Dobra rešitev so takšni cvrtniki na vroč zrak, ki svoje delo opravijo z nič dodanega olja.

Nahrbtnik za fotografsko opremo ESDDI

Nahrbtnik za fotografsko opremo ESDDI
Nahrbtnik za fotografsko opremo ESDDI

Ko kot fotografi kar naenkrat posedujemo več ko le en objektiv, je prenašanje dodatne opreme lahko izziv. Takšni nahrbtniki imajo posebne predalčke, ki jih po želji tudi večamo/manjšamo, in poskrbijo, da se oprema med prenašanjem ne poškoduje. Nahrbtnik ESDDI je tudi vodoodporen, ima predal za prenosnik in žep za manjše stative.

Moška ročna ura Orphelia Fashion

Ročna ura Ophelia
Ročna ura Orphelia

Ne samo obleka naredi človeka, temveč tudi lepa ročna ura. Je tista pika na i pri sestavljanju elegantne odprave za svečano priložnost. Ohišje dotične ure je narejeno iz kakovostne zlitine, mineralnega stekla in paščka iz tekstila. Ura je tudi vodoodporna.

Gaming miška Logitech G502 Special Edition

Gaming računalniška miška Logitech G502 SE
Gaming računalniška miška Logitech G502 SE

Dobra in odzivna računalniška miška lahko bistveno pripomore k zmagi proti nasprotniku. Pa tudi bolje ko je zgrajena, več časa bo prenašala uporabnikovo jezo ob neuspelih poskusih. Logitech G502 je prava, čistokrvna gaming miška, ki je tudi ergonomsko oblikovana, prenese do 50 milijonov klikov, ima 11 gumbov in seveda RGB-osvetlitev.

SSD-disk WD Blue 1 TB

SSD trdi disk WD Blue
SSD-disk WD Blue

Cene SSD-diskov še kar naprej padajo in postajajo vedno bolj dosegljive za vse, ki še vedno ostajajo na starejših vrtljivih trdih diskih. Prehod na SSD je več kot očiten, saj se računalnik odziva bliskovito hitreje. Kdaj, če ne zdaj, je pravi čas za zamenjavo.

Novation Launchpad Mini

Novation Launchpad Mini
Novation Launchpad Mini

Nepogrešljiva stvar za vse, ki radi doma ustvarjajo lastno glasbo.

Fotografski stativ ESDDI

Fotografski stativ ESDDI
Fotografski stativ ESDDI

Vsak fotograf včasih potrebuje stojalo. K sreči lahko najdemo tudi zares dobra stojala po zelo ugodnih cenah. To stojalo znamke ESDDI bo več kot zadovoljilo potrebe običajnega uporabnika, ki bo z njim želel slikati panorame, portrete ali skupinske fotografije. Ko je stojalo zloženo, zavzame bore malo prostora, raztegnemo pa ga lahko do višine 170 cm.

Zunanji trdi disk Seagate 4 TB

Zunanji trdi disk Seagate
Zunanji trdi disk Seagate

Zelo praktično je imeti doma vsaj en zunanji trdi disk. Nanj lahko prenesemo vse odvečne stvari, ki bi sicer upočasnjevale naš računalnik. Poleg tega z njim lažje prenašamo filme z računalnika na televizor, kot pa če bi k televizorju nesli cel računalnik. Zunanji trdi disk je pač ultra praktičen. Zmogljivost 4 TB za takšno ceno pa ultra dobra ponudba.

Brezžični zvočnik Sony SRS-XB41

Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB41
Bluetooth zvočnik Sony SRS-XB41

Zabavi manjka malce popestritve? En takšen zvočnik bo takoj popravil razpoloženje. Ob glasbi postane vsako druženje malce zanimivejše, bliskajoče barvite luči na Sonyjevem zvočniku pa bodo ustvarile pravo disko vzdušje.

Projektor Bomaker

Projektor Bomaker
Projektor Bomaker

Zasloni so v redu, a praviloma stanejo precej, pa še omejeni smo na njihovo velikost. Vsak si želi doma ustvariti malce kinematografskega vzdušja, zato ne škodi, če si za lastno zabavo omislimo kakšen projektor. Projektor Bomaker bo takšno vzdušje ustvaril za zelo malo denarja.

Brezžični zvočnik Marshall Stockwell II

Bluetooth zvočnik Marshall Stockwell II
Bluetooth zvočnik Marshall Stockwell II

Naravnost fantastičen brezžični zvočnik znamke Marshall odlikuje izjemno odprt zvok, ki bo zaradi 360° reprodukcije napolnil celoten prostor. Pa še vodoodporen je. Številni so ga izbrali za najboljši zvočnik poletja 2019.

Stol za gaming Sitmod

Ergonomski stol za gaming Sitmod
Ergonomski stol za gaming Sitmod

Ker na dan presedimo preveč časa, naj bo to zaradi strmenja v računalnik ali dela v službi, potrebujemo stol, ki bo udoben in nas bo prisilil v pravilno držo. Hkrati pa razbremenil mišice in preprečeval bolečine v hrbtu. Takšni stoli za gaming so pri tem nadvse učinkoviti. Poleg udobja ponujajo še blazino za pravilno držo hrbtenice in blazino za vrat. Hrbet vam bo hvaležen.

Nikon D5600 + kit objektiv Nikkor DX 18–55mm VR

Nikon D5600 + kit objektiv 18-55mm VR
Nikon D5600 + kit objektiv 18-55mm VR

Osebno menimo, če že denar ni velik problem, za v vstop v svet fotografije raje preskočite Nikonove modele D3000 in raje izberite model D5600. Predhodnik D5500 je še pred leti stal dvakrat toliko, kot zdaj stane D5600, in je za amaterskega fotografa odličen učni pripomoček. Omogoča več svobode pri fotografiranju, ponuja vrtljiv zaslon na dotik, vsak nov objektiv pa bo bistveno izboljšal fotografske rezultate. Kot rečeno, odličen fotoaparat za začetnike v fotografiji.

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!