fbpx

Najboljše aplikacije za horoskop 2021

Foto: Envato

Želite imeti vse zvezde na dosegu roke, ko potrebujete nasvet vesolja? Sliši se neverjetno, kajne? Ampak danes je že vse mogoče s pomočjo telefonskih aplikacij, ki si jih lahko naložite na iOS in Android operacijske sisteme.

Če ste eden tistih, ki svoj dan začnejo z branjem dnevnega horoskopa, vam priporočamo, da si na telefon prenesete eno od spodaj navedenih aplikacij, ki se ukvarjajo z astrologijo in vsebujejo različne vrste horoskopov.

Pred vami je nekaj najboljših aplikacij, ki si jih lahko naložite za telefon in zaradi katerih si boste lahko kadar koli in kjer koli poogledali vaš horoskop. Vsak trenutek dneva boste na tekočem, kaj za vas pripravlja vesolje in zvezde.

CO-STAR

Je aplikacija, ki jo upravlja umetna inteligenca. Uporablja podatke AI in NASA za izračun združljivosti z drugimi znaki v intelektu, komunikaciji, ljubezni, čustvih in razpoloženju. Ima tudi tabelo z datumi, kjer lahko spremljate horoskope prijateljev. Prav tako lahko podrobneje izračuna okoliščine vašega rojstva, če vnesete natančno uro rojstva.

THE DAILY HOROSCOPE

Preko nje imate jasen in podroben vpogled v zvezde. Vsebuje dnevne, tedenske in mesečne horoskope, ki so izjemno neposredni in natančni, zato je ta aplikacija odlična izbira za ljubitelje zvezd.

CHATURANGA ASTROLOGY HOROSCOPE

Z uporabo indijske astrologije, ki se nanaša na astrološki sisteme dokumentirane v vedskih pisavah, imate z vpogledom v njo občutek, da ve vse. Samo vprašajte aplikacijo, zakaj je vaše ljubezensko življenje v kaosu, zakaj vam v službi ne gre… in takoj boste dobili odgovor.

OSCAR&JONATHAN CAINER HOROSKOP

Če potrebujete le osnovni dnevni, tedenski in mesečni horoskop je to ena izmed aplikacij, ki vam bodo všeč. Najboljše pri njej je, da se lahko vrnete nazaj in preverite, ali so se vse napovedi uresničile.

Vpogled v astrologijo. Foto: Josh Rangel / Unsplash

ASTROLOGY ZONE

Ta aplikacija je vse, kar potrebujete, da boste vedno na tekočem, poleg tega dobite tudi analizo na zelo globoki čustveni ravni. V aplikaciji so informativni videoposnetki priznane astrologinje Susan Miller.

FUTURE LIFE: MODERN HOROSCOPES

Ta aplikacija, ki jo vodi astrolog David Palmer, vsebuje horoskop, nasvete za zdravje in dobro počutje, ljubezen, odnose in branje iz kart. Vsa branja temeljijo na veri in duhovnosti.

TIME PASSAGES

Je aplikacija, ki je namenjena tistim, ki želijo raziskati astrologijo še globlje kakor le s čitanjem dnevnog horoskopa. Z njeno pomočjo lahko preučite natalno karto in izveste v kateri hiši se nahaja Sunce. Aplikacija je enostavna in poleg dnevnega horoskopa nudi tudi možnost primerjanja le tega z drugimi osebami.

ADNFX

Brezplačna aplikacija znotraj katere imate ločene aplikacije za vsako nebesno znamenje, tako da lahko sledite samo tistim znakom, ki vas zanimajo. Nekatere funkcije teh aplikacij so dnevni horoskop, ljubezenski horoskop, razpoloženje in številne druge stvari.

ASTROGUIDE

Je najobsežnejša aplikacija, kar zadeva astrologijo, in vsebuje veliko segmentov za vsako znamenje, kot so ljubezen, raven stresa, občutljivost in številni drugi, vsebuje pa tudi veliko zanimivih dejstev o vsakem znamenju. V tej aplikaciji lahko tudi ugotovite, kateri znaki so najbolj združljivi z vašimi na različnih področjih življenja. Poleg vsega tega aplikacija vsebuje tudi bralnik tarot kart.

ASTROMATRIX

Je ena najresnejših tovrstnih aplikacij, ki vsebuje veliko funkcij, ki bodo zagotovo zanimale vse ljubitelje horoskopa. Ta aplikacija določa vaše horoskopsko znamenje ne samo glede na datum rojstva, temveč tudi glede na čas in lokacijo. Preko aplikacije dobite podroben tedenski, mesečni in dnevni horoskop.
Ob tem ponuja tudi enostaven pregled dnevnih postavitev planetov za vaše astrološko znamenje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!