fbpx

Najboljše božične risanke, ki bodo všeč otrokom in odraslim

Božični filmi na Netfilxu

Foto: Netflix

Pižama, piškoti, kakav, odeja in gledanje najboljših božičnih risank za otroke! To je tisti letni čas, kjer lahko z otroki resnično uživate, ter se ponovno počutite kot otrok. To so najboljše božične risanke, ki zaokrožujejo polno različnih zgodb in zanimivih risanih junakov.

Za popoln praznični večer smo vam pripravili izbor najboljših božičnih risank in filmov, ki nosijo močno sporočilo!

The Polar Express (2004)

Film Polarni vlak vas bo odpeljal čudežni dogodivščini naproti, med katero vas čaka polno vznemirljivih prigod. Animirani film s Tomom Hanksom v glavni vlogi združuje klasično pravljico in najnaprednejšo filmsko tehnologijo. V zgodbi spoznate dečka, ki izgublja vero v Božička. A vse se spremeni, ko je nekega večera povabljen na nepozabno vožnjo s Polarnim vlakom, ki ga odpelje na severni pol in naravnost v Božičkovo vas.

The Klaus (2017)

Film pripoveduje o prijateljstvu, ki se oblikuje med Klausom in poštarjem, s katerim sta bila kar nekaj let nasprotnika. Skupaj začneta deliti darila in tako dokažeta, da lahko tudi najmanjša oblika prijaznosti spremeni življenje.

Angela’s Christmas (2018)

Kratke zgodbe temeljijo po otroški knjigi “Angela and the Baby Jesus” Franka McCourta, ki je prejela Pulitzerjevo nagrado. Moč družine in nedolžna želja otroka, da bi v božičnem času bili vsi varni, na toplem in ljubljeni.

A boy called Christmas (2021)

V tej izvorni zgodbi o Božičku se navaden deček (z zvesto hišno miško in severnim jelenom) poda na izjemno pustolovščino, da bi poiskal svojega očeta, ki si prizadeva odkriti legendarno vas Elfhelm.

Alien Christmas (2020)

Mlada škrata po pomoti zamenjata vesoljčka za božično daril. Ne zavedata pa se, da ima ta načrt, da uniči Zemljo in vsa božična darila.

Trolls Holidays (2017)

Ta kratka počitniška komedija bo nasmejala vaše otroke, ko bodo opazovali, kako vedno optimistična Poppy, kraljica Trolov, ugotavlja, da Bergenovi na koledarju nimajo več počitnic.

Super Monsters Save Christmas (2019)

Gre za kratki animirani film. Super pošasti na božični večer združijo moči, da bi poiskale Božičkove pogrešane severne jelene ter darila, ter tako rešile praznik.

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas (2021)

Gre za zelo priljubljene kratke risanke, ki so v hipu osvojile otroški svet. Nenavadno brihtni in iznajdljivi bacek Jon s svojo čredo živi na tradicionalni majhni angleški kmetiji. Njihovi poskusi, da bi v pusto ovčje življenje vnesli nekaj vznemirjenja, v vsakem delu serije prinesejo sila zabavne posledice. Tokrat se bacek Jon in njegova druščina oblečejo v božične puloverje in gredo pustolovščini na proti

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!