Najboljše brisače za na plažo: kopalne brisače za dolgo vroče poletje

Foto: Drew Dau / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Letošnje poletje je vsekakor drugačno kot prejšnja leta, saj nas še vedno spremlja epidemija koronavirusa. Verjamemo pa, da se kljub temu veselite letošnjega poletja, ko boste prosti čas lahko preživljali ob morju, jezeru ali bazenu. K temu pa seveda sodi kopalna brisača, zato smo za vas izbrali najboljše brisače za na plažo, ki jih boste lahko pogrnili na svoj najljubši kotiček ob vodi.

Brisače za na plažo morajo biti dobre kvalitete, saj se le-te hitro obrabijo. Izpostavljene so namreč soncu, slani vodi, po njih hodimo in prav zato morajo biti močne, trpežne in iz kakovostnih materialov.

Brisača iz mikrovlaken

Gre za veliko brisačo, ki je narejena iz mikrovlaken. Je mehka in tanka, a kljub temu odporna na pesek. Primerna za sončenje, šport, kampiranje in tudi jogo. Ker je izredno lahka, vam ni potrebno skrbeti, da bo vaša torba pretežka.

Foto: Amazon.de

Ročno izdelana mandala

Mandala je že od nekdaj služila kot osnovni simbol pri meditaciji, zato je prav takšen motiv primeren tudi za na plažo, saj na dopustu meditiramo in se sproščamo. Gre za okroglo brisačo mandale, ki je primerna za poležavanje na plaži, lahko pa jo uporabite tudi kot pokrivalo. Brisača je velikosti 150x 150 cm in premera 152.4, izdelana pa je iz mešanice poliestra in bombaža. Cena: 13 evrov

Foto: Amazon.de

Klasična brisača Blue Sky

Gre za klasično brisačo, ki nudi optimalno pokritost je izredno vpojna in nudi mehak občutek na obeh straneh. Izdelana je 100% čistega bombaža. Brisača je na voljo v različnih barvah, kot so rumena, mornarska, nebesno modra.

Foto: Amazon.de

Brisača Hamam

Turška kopel ali Hamam pomeni veliko več kot le sproščujočo kopel ali čiščenje. Je ritual, ki vsebuje elemente čiščenja in prečiščevanja telesa. Prav zato potrebujete na vašem dopustu tudi tradicionalno brisačo Hamam, ki vas bo popeljala v sproščujoče ritual. Primerna je za na plažo, savno ali tuširanje. Izdelana je iz visoko kakovostnega bombaža, ki je 100 % naravni in ekološki.

Foto: Amazon.de

Wellness brisača Yengas

Gre za brisačo vrhunske kakovosti. Primerna je za na plažo, savno, jogo, pilates. Turške brisače znamke Yengas so narejene iz naravnega zelo mehkega, trpežnega 100% bombaža. Struktura da koži prijeten in mehak občutek. Brisača hitro vpija vodo, je izredno lahka, prav tako pa se tudi hitro posuši. Cena: 16,99 evrov

Foto: Amazon.de

Bearfoot brisača iz mikrovlaken

Brisače Bearfoot se ponašajo s poletnim in barvitim designom. Lahko jih dobite z motivi lubenice, čebelicami, ananasi. Znamka se želi tako izogniti dolgočasnim motivom, ki jih pogosto vidimo na brisačah. Gre za hitrosušeče brisače iz mikrovlaken, ki jih dobite v različnih velikostih. Primerne so za vse priložnosti; plažo, savno, šport, saj so lahke in kompaktne. Dobite jo v priročnem ličnem nahrbtniku.

Foto: Amazon.de

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!