fbpx

Najboljše klasične risanke, ob katerih smo odraščali

"Oh, to so bile risanke", bomo zavzdihnili. Gotovo se spomnite risank, ob katerih smo odraščali, jih gledali vsak večer in v nedeljo zjutraj v priljubljeni oddaji Živ Žav. Medved Bojan, profesor Baltazar, gasilec Samo, Pipi in Melkijad, palček David, Toffsy in njegova pojoča travica – to je le nekaj junakov, ki so nas znova in znova navduševali. Mi smo za vas izbrali najboljše klasične risanke, ob katerih smo odraščali.

Vsako nedeljo zjutraj je preko televizijskega ekrana zaplavala barčica in naznanila Živ Žav. Otroci smo se tako potopili v svet risank, njihove uvodne melodije pa so še danes živo v spominu. Še danes jih radi pogledamo in zgleda, da jih nikoli ne bomo čisto “preboleli”. Zato si le oglejte video izbor najlepših & najboljših klasičnih risank, ki smo jih pripravili za vas.

1. Uvodna špica Živ Žava

2. Palček Smuk

3. Toffsy in pojoča travica

4. Medved Bojan

5. Profesor Baltazar

6. Palček David

7. Jajo in Pajo

PREBERITE ŠE: Najboljši klasični najstniški filmi, ki nas popeljejo nazaj v preteklost

8. Lolek in Bolek

9. Gasilec Samo

10. Smrkci

11. Tom in Jerry

12. Pipi in Melkijad

13. Vili Ga Ga

14. Šolenčki

15. A je to

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.