fbpx

Najboljše knjige za popotnike 2021: skočite v neznano!

V uredništvu smo za vas izbrali najboljše knjige za popotnike 2021, ki vam bodo oljašala potovanja ali pa vas vsaj v mislih popeljale na kakšno sanjsko destinacijo. Morda zaradi situacije, v kateri se nahajamo, še niste rezervirali svojega naslednjega potovanj, toda nekaj, kar lahko zagotovo storite, je, da postanete popotniki iz domačega naslanjača in strokovni načrtovalci potovanj. Bodite korak pred vsemi z našim seznamom Najboljše knjige za popotnike 2021!

Ste v iskanju najboljše knjige za popotnike 2021, zase ali morda kot za darilo? Potem ste zagotovo prišli na pravi naslov. Za vas smo namreč izbrali zajeten nabor odličnih popotniških knjig, tako vodičev, kot tudi posebnih “sladkorčkov”, v katerih boste našli najboljše s celega sveta.

V žepu vsakega popotnika je namreč tudi dobra popotniška knjiga (ali vodič). Dolge vožnje z avtobusom, vlakom ali letalom lahko postanejo precej dolgočasne in nam velikokrat dajo veliko “mrtvega” časa, ki pa ga lahko izkoristimo za boljše spoznavanje z vašo ciljno destinacijo. Več kot veste o kraju, bolje ga lahko razumete, več lahko doživite.

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov in knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Za vas smo torej pripravili najboljše knjige za popotnike 2021, ki smo jih razdelili na dva segmenta: v enem boste našli odlične vodiče za posamezne destinacije, v drugem pa vas čakajo knjige z izbori najboljših, najbolj sanjskih, morda še neodkritih destinacij po svetu! Prav tako ne manjkajo vodiči za kolesarje, pohodnike in ljubitelje “roadtripov”.

Najboljše knjige za popotnike 2021

Najboljše knjige z izbori fantastičnih destinacij po svetu, ki so lahko tudi odlično darilo

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Vodiči

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najbolje prodajane popotniške knjige 2021

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi knjig brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!